JUČE BRINETA, DANAS PLAVUŠA: Poznati umetnik kao pušten s lanca, a njoj TANGA GAĆICE samo što ne spadnu! Otkrivena POZADINA
Foto: EOUS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NE GUBI VREME

JUČE BRINETA, DANAS PLAVUŠA: Poznati umetnik kao pušten s lanca, a njoj TANGA GAĆICE samo što ne spadnu! Otkrivena POZADINA

Pop kultura -

Suprug holandske voditeljke i manekenke Silvi Mejs već nekoliko puta je uhvaćen kako uživa u društvu lepotica na sunčanim plažama, a isto je bilo i ove nedelje, kad je dva puta fotografisan dok razgovara sa zgodnim mladim damama.

Pre nekoliko dana Niklas Kastelo je svojom pričom zabavljao zgodnu brinetu dok su uživali u hladnom piću, a sada je uhvaćen kako na leđima nosi zgodnu plavušu i s njom se brčka u moru u Sen Tropeu.

Niklas Kastel
foto: EOUS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi su se, videvši fotografije, upitali šta će na sve ovo reći njegova supruga Silvi Mejs, a sada je konačno otkriveno da su se on i lepa voditeljka rastali ovog proleća.

Zvanično saopštenje reklo je da su se Silvi i Niklas rastali jer su njihove životne navike previše različite, pišu strani mediji.

Niklas Kastel
foto: EOUS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njihov brak nije dugo izdržao. Venčali su se 2020. godine u Firenci, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svet. Par je zajedno od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s fudbalerom Rafaelom van der Vartom.

Lepotica nemačko-holandskih korena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizovala za priče o slavnim i uticajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvezdama poput Britni Spirs i Kajli Minog.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

TEŠKO ĆETE ODLUČITI U ŠTA DA GLEDATE: Žena fudbalera GRMI u Dubaiju! Ana Rajković sva u TRAČICAMA, bikini otkrio OBLINE (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja