MEGAN FOKS U MINIJATURNOM BIKINIJU JEDVA OBUZDALA OBLINE: Glumica se brčkala u plićaku, a fanovi oduševljeni njenim izgledom
Foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgleda nikad bolje

MEGAN FOKS U MINIJATURNOM BIKINIJU JEDVA OBUZDALA OBLINE: Glumica se brčkala u plićaku, a fanovi oduševljeni njenim izgledom

Pop kultura -

Atraktivna glumica Megan Foks ne prestaje da intrigria obožavaoce širom sveta, svojom pojavom. Ona redovno deli fotografije na svojim društvenim mrežama, a fanovi su oduševljeni njenom linijom i izgledom.

Glumica uživa u letu, ali ne objavljuje obične fotografije sa plaže, od njenih mreže doslovno gore. I ovog puta Megan je objavila fotografiju u kupaćem, a komentari nisu izostali.

Megan Foks
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Megan je pozirala u srebrnom majušnom kupaćem kostimu, koji je jedva obuzdavao njene bujne obline, obasjana mesečinom, na noćnom kupanju. Kako bi dodatno probudila maštu obožavaoca ona je preko kupaćeg odenula malu providnu crnu haljinu, koja je otkrila bujno poprsje i ravan stomak.

Objava je vrlo brzo postala viralna i broji preko dva miliona lajkova na mrežama. Fanovi su u šoku, a pohvale ne izostaju sa svih strana.

- Udavi me - našalio se jedan od obožavaoca.

Pomirenje sa bivšim

Podsećamo, Megan Foks bila je u centru svih skandala, kada je obelodanila svoju vezu sa Mašin Gan Kelijem. Ovaj par važio je za najkontroverzniji u Holivudu, a njihovi bizarni običaji nisu za one sa slabim želucem.

Međutim, par je raskinuo, a kako se spekulisalo u medijima, razlog tome je što je Keli prevario glumicu, a ona je poludela zbog toga. Međutim, nedvno su potvrdili da su se pomirili, a kako otkriva izvor blizak paru, planiraju uskoro venčanje.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

- Ponovo su na dobrom putu. Zajedno su imali toliko uspeha u terapiji. Ponovo su počeli da veruju jedno drugom, a onda su počeli da pričaju o venčanju - rekao je izvor, a prenosi Dejli Mejl.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track