OGLASILA SE POLICIJA O SMRTI ŠINEJD O'KONOR: Neki su njenu smrt smatrali SUMNJIVOM, a sad je otkriveno kako je umrla
Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

POTVRĐENO

OGLASILA SE POLICIJA O SMRTI ŠINEJD O'KONOR: Neki su njenu smrt smatrali SUMNJIVOM, a sad je otkriveno kako je umrla

Pop kultura -

Irska pevačica Šinejd O'Konor pronađena je bez znakova života u londonskoj rezidenciji pre nego što je proglašena mrtvom u 56. godini. Smrt legendarne pevačice ne smatra se "sumnjivom", potvrdila je policija. Pevačica je proglašena mrtvom na mestu događaja.

"Bliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva. Dosije će biti pripremljen za mrtvozornika", poručili su iz policije, prenosi The Sun.

Šinejd O'Konor
foto: Jussi Nukari / Lehtikuva / Profimedia

Njena skrhana porodica potvrdila je: "S velikom tugom objavljujemo da je preminula naša voljena Šinejd". Tražili su privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Predsednik Majkl D Higins rekao je da je Irska izgubila "jednog od naših najvećih i najdarovitijih kompozitora, tekstopisaca i izvođača".

Podsetimo, Irska pevačica postala je svetska zvezda 1990. svojom legendarnom obradom Princove pjesme "Nothing Compares 2 U". Rođena je u problematičnoj porodici u Dablinu 8. decembra 1966. godine. Jedno je od petoro djece Džeka i Meri O'Konor. Njeni roditelji rano su ušli u brak, imali problematičnu vezu, a razišli su se kada je O'Konor imala 8 godina. Troje starije dece otišlo je da živi s majkom, gde su, kako O'Konor tvrdi, bili podvrgnuti fizičkom zlostavljanju.

Šinejd O'Konor
foto: Field of Vision - Album / Album / Profimedia

Njen sin (17) je oduzeo sebi život u januaru 2022. nakon što je pobegao iz bolnice.

U svom poslednjem tvitu, O'Konor je objavila fotografiju Šejna i rekla: "Od tada živim kao nemrtvo noćno stvorenje. Bio je ljubav mog života, svetlost moje duše. Bili smo jedna duša u dve polovine. On je bio jedina osoba koja me je bezuslovno volela. Izgubljena sam bez njega."

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

03:05

SUPRUGA MI JE PREMINULA ZBOG NEODAZIVANJA HITNE POMOĆI! Pilipović: Potrebne su sistemske promene u zdravstvu, a jedna je KLJUČNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track