ISPLIVALA TAJNA S SNIMANJA FILMA "BETMEN": Svi znaju da je Bejl igrao čuvenog superheroja, a evo protiv koga se borio za ulogu!
Foto: Printscreen

VIDEO

ISPLIVALA TAJNA S SNIMANJA FILMA "BETMEN": Svi znaju da je Bejl igrao čuvenog superheroja, a evo protiv koga se borio za ulogu!

Pop kultura -

Usled popularnosti filma "Openhajmer" u kojem Kilijan Marfi tumači glavnu ulogu, na društvenim mrežama isplivao je snimak audicije irskog glumca za ulogu Betmana.

Snimak prikazuje Marfija u odelu kao Brusa Vejna. Njegov glas Betmana ima sličan, hrapavi ton kao i glas Kristijana Bejla koji je tumačio lik superheroja, a mišljenja kako bi njemu pristajala ova uloga bila su različita.

- Kilijan ne bi bio dobar Betman, izvinite. Bio bi to Val Kilmer ponovo - bio je jedan od komentara na Tviteru.

- Mislim da bi Marfi bio više u stilu Majkla Kitona. Nekonvencionalniji pogled na Brusa - komentarisao je drugi.

Mnogi su zaključili da je Marfi mogao biti dobar Betman, ali da je bio neverovatno strašan i da je više odgovarao za ulogu negativca. Sam Marfi i reditelj Kristofer Nolan dele ovo mišljenje.

- Kada smo imali naš prvi razgovor, mislim da smo obojica znali da neće na kraju igrati Betmana - rekao je Nolan u razgovoru s Marfijem za "Entertainment Weekly".

Kristijan Marfi
foto: Printscreen

- Stvarno sam želeo da idem na set s tobom, hteo sam da te snimim na filmu. Uradili smo te ekranske testove vrlo razrađeno, na 35 mm.. Bila je električna atmosfera u ekipi kada si počeo glumiti - poručio je Kilijanu.

- Dobili smo nastup Kristijana Bejla, što je zadivljujuća interpretacija te uloge - nedavno je Marfi rekao za "GQ":

- Nikada sebe nisam smatrao pravim izborom za Betmana. Za mene je to uvek bio Kristijan Bejl.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track