PIKE DRŽAO GOVOR, A ONDA GA PUBLIKA JEDNIM GESTOM IZVELA IZ TAKTA! Udarili ga tamo gde najviše BOLI, sportista POVILENEO (VIDEO)
Foto: Twitter/PopCrave

pobesneo je

PIKE DRŽAO GOVOR, A ONDA GA PUBLIKA JEDNIM GESTOM IZVELA IZ TAKTA! Udarili ga tamo gde najviše BOLI, sportista POVILENEO (VIDEO)

Pop kultura -

Bivši španski fudbaler Đerar Pike od kraja karijere posvećen je svom projektu Kraljevske lige u sklopu kojeg je prošlog vikenda organizovao veliki promotivni događaj uoči novog turnira. Pike je organizovao veliko okupljanje u noćnom klubu gde je trebalo održati govor, a onda ga je publika prekinula.

Naime, nakon što je Pike ustao s mikrofonom u ruci, okupljeni su se okrenuli prema njemu i počeli skandirati "Šakira, Šakira", a kako obožavatelji pevačice tvrde, vidno iznervirani Pike im je odgovorio: "Svejedno, ja sam i dalje svetski prvak, a vi ste niko."

Tokom večeri čula se i Šakirina pesma "Waka, waka" čije je puštanje navodno tražio fudbalerov bivši saigrač iz reprezentacije Iker Kasiljas. U pitanju je himna Svetskog fudbalskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, zahvaljujući kojoj su se muzička zvezda i sportista upoznali, na snimanju sada već poznatog spota.

Pikeu navodno smeta kada tokom izlaska čuje Šakirinu pesmu, pa je tako prilikom nedavne posete noćnom klubu Uniq u Andori od vlasnika navodno zahtevao da se tokom večeri ne pušta nijedna pesma njegove bivše supruge.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:20

PUBLIKA ODLUČILA! Luka Pavlović ispada iz Bara: Učesnici ne mogu da dođu k sebi od ŠOKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track