TOTALNO JE POLUDEO, BIO JE ZGROŽEN ONIM ŠTO JE VIDEO: Princ Vilijam je nakon ove ŽESTOKE SVAĐE zbog Megan izbacio Harija iz kuće
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

bili nekad složna braća

TOTALNO JE POLUDEO, BIO JE ZGROŽEN ONIM ŠTO JE VIDEO: Princ Vilijam je nakon ove ŽESTOKE SVAĐE zbog Megan izbacio Harija iz kuće

Pop kultura -

Nekad složna braća, prinčevi Hari i Vilijam, u najgorim su odnosima do sad, a ako je neko sumnjao u to, sve je bilo jasno nakon što se susret od kojeg je palata strahovala, na krunisanju njihovog oca, kralja Čarlsa, nije ni dogodio. Braća su se uspela vešto izbeći, a Hari je brata, dok je s Kejt prolazio pokraj njega, upravo upadljivo trudio ignorisati.

princ Hari
foto: Kirsty Wigglesworth / AFP / Profimedia

Iako britanska kraljevska porodica nastoji da privatne stvari zadrži za sebe, u javnost neprestano cure detalji njihovog sukoba, a britanski Mirror sad piše o svađi između braće koja se dogodila dok su Hari i Megan još bili na svojim kraljevskim dužnostima i živeli u Velikoj Britaniji.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, već su ranije isplivale optužbe njihove posluge o tome da ih je Megan maltretirala, a Vilijam je navodno pobesneo kad je saznao kako se ona odnosi prema zaposlenima, pozvao Harija da rasprave o tome, a sve se završilo velikom svađom.

princ Vilijam
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Kako piše Mirror, novinar Robert Lejsi tvrdi da su braća razgovarala telefonom kad je Vilijam saznao za tvrdnje da je bar jedan zaposleni doživeo PTSP (postraumatski stresni poremećaj) zbog ‘toksičnog’ okruženja u kojem su radili zbog Megan.

Hari je svoju suprugu navodno branio tokom tog razgovora i poricao da je maltretirala poslugu tvrdeći da je ona žrtva ‘prljave kampanje’. Vilijam je pak ‘potpuno poludeo’ kad je čuo za optužbe te je naložio svom privatnom sekretaru Sajmonu Kejsu da počne s raspodelom njihovih domaćinstava.

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Vilijam je izbacio Harija", navodi Lejsi u knjizi ‘Battle of Brothers’ koja je objavljena 2021. godine. Harija je pak najviše pogodilo što je Vilijam poverovao u takve optužbe.

Lejsi navodi da je zajednički sekretar za komunikaciju, Džejson Knof, odlučio da razgovara s osobljem, nakon što su do njega došli navodi o ponašanju Megan Markl, a zatim je sastavio ‘dosije’ koji je poslao Vilijamovom privatnom sekretaru.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U knjizi stoji da je Vilijam na osnovu toga zaključio da se Megan ‘neprijateljski odnosi prema kraljevskom sastavu’, a Lejsi piše i da je princ osoblje doživljavao kao ‘kolege koje treba ceniti i za koje je on odgovoran’ i da je bio ‘zgrožen’ sadržajem dosijea.

princ Vilijam, kralj Čarls
foto: PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tokom razgovora između braće Hari je navodno rekao i da je neko u krugu kraljevske porodice ‘rasista’, no u knjizi se ne specificira o kome se radi. Lejsi piše da nakon toga Vilijam ‘više nije želeo nju ni Harija u svojoj blizini’.

Iako su deset godina Hari i Vilijam živeli u spojenim domaćinstvima u Kensingtonskoj palati, nakon ovoga je navodno starijem bratu prekipelo i odmah je od svog tima zatražio da ih razdvoji. Nakon toga su se Hari i Megan morali preseliti u Vindzor gde su ostali sve dok nisu odstupili s kraljevskih dužnosti.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:19

PRINC OD VRANJE SE NIJE USTEZAO, IZABRAO URAGANKU PO SVOJOJ MERI! Proslava prvog albuma u zanosu, ali PRETHODNICE se nisu pojavile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track