TOLIKO SE IZBOTOKSIRALA DA JOJ MUŽ IZGLEDA KAO OTAC: Prošli svašta, javno ju je OSRAMOTIO, živeli odvojeno, ali opstaju decenijama
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

LJUBAV KOJA TRAJE

TOLIKO SE IZBOTOKSIRALA DA JOJ MUŽ IZGLEDA KAO OTAC: Prošli svašta, javno ju je OSRAMOTIO, živeli odvojeno, ali opstaju decenijama

Pop kultura -

Mnoge slavne ličnosti su ovih dana napustile svoje holivudske rezidencije i stigle na svoja letnja odredišta širom sveta.

To je uradio i glumački bračni par, Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas, koji uživaju u Portofinu. Tako su ih paparaci fotografisali dok su odlazili na večeru u jedan restoran.

Dok su šetali prema njemu, držali su se za ruke, a sva pažnja bila je usmerena na 53-godišnju glumicu, koja je oduzimala dah u ljubičastoj haljini.

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džons
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako su je u poslednje vreme prozvali kraljicom botoksa, Ketrin i dalje krasi ono nešto posebno, te je sasvim jasno zašto su je godinama nazivali najvećom prirodnom lepoticom Holivuda.

Inače, 78-godišnji Majkl i ona pravi su primer uspešne ljubavne priče u industriji koja se retko može dičiti dugoročnim partnerskim odnosima. U braku su od 2000. godine, a zajedno su dobili dvoje dece - sina Dilana i ćerku Keris. Iako je među njima 25 godina razlike i mnogo zlobnih komentara na račun toga, oni su pravi pokazatelj da ih zli jezici nimalo ne dotiču.

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džons
foto: Justin Ng /Landmark Media / Newscom / Profimedia

Ipak, imali su i oni svojih kriznih perioda.

Naime, američki mediji su 2013. godine saznali da supružnici žive odvojeno i razmišljaju o razvodu, ali ipak su se pomirili te iste godine. Kasnije je Daglas istakao da je srećan što mu je Zita Džons supruga.

"S godinama sam naučio da poštujem i cenim. A deo toga je i starenje jer vam je preostalo ograničeno vreme i možete to da uradite najbolje što možete", rekao je.

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džons
foto: Profimedia

Dodao je kako je sklon da provodi mnogo više vremena sa suprugom nego s bilo kojom drugom osobom. "Pokušavam da budem što pažljiviji prema njoj koja mi je najbliža umesto da gubim vreme s ljudima koje jedva poznajem", naglasio je i otkrio da bi on i Ketrin voleli da zajedno glume u filmu.

Ketrin je bila uz Majkla i kada se borio s karcinomom grla, o kojem je tek kasnije progovorio. Glumac je 2015. godine rekao da mu je žao zbog njegovih izjava u vezi s rakom koje je dao u intervjuu za The Guardian.

Ketrin Zita Džouns, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Naime, dvostruki oskarovac je tada izjavio da je njegova bolest možda uzrokovana pružanjem oralnog seksa, čime je okrivio svoju suprugu. "To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i zažalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Ketrin i njenoj porodici", rekao je tada.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:23

SELMA HAJEK GAZI ŠESTU DECENIJU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE! Nije nikad radila BOTOKS, a svako jutro pije ovaj MAGIČAN napitak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track