OVAJ FRAJER OSVAJA SRCA ŽENA ŠIROM SVETA, A NJEGOVO JE OTELA ONA: Starija od svog supruga 4 godine, a zajedno su već 27 godina!
Foto: Profimedia

evo kako izgleda

OVAJ FRAJER OSVAJA SRCA ŽENA ŠIROM SVETA, A NJEGOVO JE OTELA ONA: Starija od svog supruga 4 godine, a zajedno su već 27 godina!

Pop kultura -

Glumac Kilijan Marfi (47) ovih dana je u žiži interesovanja javnosti širom sveta zahvaljujući ulozi u aktuelnom ostvarenju "Openhajmer" u kojem glumi fizičara Roberta Openhajmera. Zbog ovog projekta je prošao kroz neverovatnu transformaciju i ne liči na sebe, a film su mnogi okarakterisali kao jedan od najboljih filmova 21. veka.

Kilijan je poznat po ulogama u Betmenu i u seriji "Peaky Blinders", ali svoj život čuva daleko od očiju javnosti i uspeva u tome već godinama unazad. Ipak, poznato je da je njegovo srce osvojila samo jedna žena, s kojom deli dobro i zlo još od 1996. kada su se i upoznali. Njegova supruga je Ivon Mekginis, a poznanstvo se desilo tokom promovisanja filma "Disco Pigs".

Kilijan Marfi
foto: Profimedia

- To vreme, snimanje Disco Pigs bio je na neki način najvažniji period u mom životu. LJudi koje sam upoznato tada, ostali su moji najbliži prijatelji. Oblikovali su moje ukuse i pomogli mi da shvatim šta želim u životu - rekao je Kilijan 2016. godine, a o sadašnjoj supruzi je tada rekao:

- To je bilo i vreme kada sam upoznao svoju buduću ženu. Došla je sa nama na turneju. Bilo je tako uzbudljivo, pre 20 godina ili šta god da je bilo – svi smo bili samo deca, pokušavajući da pronađemo svoj put – ali tako poseban, poseban trenutak.

Kilijan i Ivon su se venčali 2004. godine i godinu dana kasnije dobili prvog sina, a 2007. i drugog. Godinama su živeli u Londonu, ali su se 2014. vratili u Irsku i žive u Dablinu. Decu drže potpuno van javnosti, a Kilijan je jednom prilikom rekao da živi kao sav normalan svet - vozi se autobusom, ide u prodavnicu, kupuje mleko...

Kilijan Marfi
foto: Printscreen

Ivon Meginis je profesionalna umetnica rođena 1972. godine. Četiri godine je starija od Kilijana, a njih dvoje se nikada ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu.

(Kurir.rs/Nportal)

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track