PROBUDILA SAM SE GOLA U BOLOVIMA U HOTELSKOJ SOBI: Pozvao me je na piće i loše sam se osećala dok sam ga ispijala! Svukao me je!
Foto: Profimedia

nisam mogla da se odbranim

PROBUDILA SAM SE GOLA U BOLOVIMA U HOTELSKOJ SOBI: Pozvao me je na piće i loše sam se osećala dok sam ga ispijala! Svukao me je!

Pop kultura -

Pevačica Morgan Pikard optužila je glumca Bila Kozbija za najpre drogiranje, a zatim i silovanje u periodu od kasnih osamdesetih pa sve do 1990. godine.

Prema podacima predatih zakonu, a do kojih je "People" došao, Kozbi je, tada tek zvezdu u usponu pozvao na set "Kozbi šoua" 1987, a zatim insistirao na piću, od kog se ona kasnije uopšte dobro nije osećala.

Bil Kozbi
foto: Profimedia

Pošto je na silu ispila svoju čašu, onesvestila se u njegovoj kući, pa se probudila "gola i u bolovima, u hotelskoj sobi".

- U momentu kada nikako nije mogla da se odbrani, Kozbi ju je svukao, pa napastvovao - navodi se u tužbi, u kojoj se prstom, takođe, upire na "Kaufman Astoria Studios", "Astoria Studios LP II", "Carsey-Warner Company" i "NBCUniversal" jer ni na koji način nisu pokušali da spreče sada proslavljenog glumca da maltretira žene.

Bil Kozbi
foto: profimedia

Sa druge strane, Bilijev predstavnik ističe da njegov klijent nije kriv.

- Razočaravajuće je gledati na šta su sve ljudi spremni za nešto novca... Gospodin Kozbi napominje da nije kriv i negira sve navode - istakao je, pak, njegov predstavnik Endru Vajat.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track