KAKO ŽIVI UNUKA KRALJICE ELIZABETE? Vozi polovnog VW i radi običan letnji posao: Kad vidite koliko zarađuje neće vam biti DOBRO!
Foto: Profimedia

ŽELELA JE DA RADI

KAKO ŽIVI UNUKA KRALJICE ELIZABETE? Vozi polovnog VW i radi običan letnji posao: Kad vidite koliko zarađuje neće vam biti DOBRO!

Pop kultura -

Unuka pokojne britanske kraljice Elizabete Druge, ledi Luiz Vindzor (19) je osma u redu za presto na kome danas sedi kralj Čarls. Ćerka kraljevog brata, princa Edvarda, ipak bira mnogo skromniji život.

Kraljevu nećaku su ovog vikenda paparaci uhvatili dok se vozila u polovnom Folksvagen Polu. Kao i mnogi njeni vršnjakinji, ona je navodno zaradila svoj prvi automobil kroz letnji posao u obližnjem vrtiću, rekao je izvor za The Sun, dodajući da je Luiz zarađivala nešto manje od 7 funti (oko 900 dinara) na sat.

ledi Luiz Vindzor
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Njene radne obaveze uključivale su rad na blagajni, pozdravljanje kupaca i obrezivanje biljaka, a jedan posmatrač je rekao da je bila „ljubazna i pažljiva“ i da „izgleda da uživa u poslu“.

- Ideja o korišćenju letnjeg posla potekla je od same Luiz, koja je štedela za svoj prvi automobil. Sumu koju je uštedela od prvog posla dopunili su roditelji, a ona je kupila polovni plavi VV Polo i prvi put položila vozački ispit - rekao je izvor.

Inače, Lejdi Luiz je upisala fakultet 'Sent Endruz', koji su pohađali princ Vilijam i Kejt Midlton. O Luizinoj skromnosti govori i činjenica da je, kada je napunila 18 godina, odbila da koristi titulu „Njeno visočanstvo“.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track