SPAJDERMEN UHVAĆEN U KOMPROMITUJUĆOJ POZI! Slavom glumcu prijatelj pomogao s leđa: Ceo svet gleda sliku i plače od smeha!
Foto: Printscreen

FOTO

SPAJDERMEN UHVAĆEN U KOMPROMITUJUĆOJ POZI! Slavom glumcu prijatelj pomogao s leđa: Ceo svet gleda sliku i plače od smeha!

Pop kultura -

Čuveni Spajdermen upetljao se u 'sopstvenu mrežu'. Ne namerno, očigledno, ali nekad se čovek nađe na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i u pogrešnoj pozi, pa postane glavna tema insinuacija i viralna tema na društvenim mrežama. Upravo se to desilo poznatom britanskom glumcu i producentu po imenu Endru Garfild, najpoznatijem po ulozi Spajdermena.

Na fotografiji, zbog koje je trenutno u žiži javnosti, ne nosi odelo slavnog junaka, a upravo je u tome caka - ne nosi garderobu. Barem ne gornji deo. I nalaktio se na ogradu jahte dok je iza njega misteriozni muškarac izražene mišićne muskulature - takođe golog torzoa.

Endru Garfild
foto: Jonathan Brady / PA Images / Profimedia

Endru Garfild odmara se u Italiji, a društvo mu pravi nekoliko drugara. Ipak, fotografija o kojoj bruji čaršija, ali i čitava internet zajednica, iako je napravljena izdaleka, jasno pokazuje da glumcu prijatelj sa kačketom i naočarima masira leđa, dok drugi uživaju u moru i suncu i ispijaju svoje piće.

Ipak, to je bilo dovoljno da se mnogobrojnim tviterašima misli 'uprljaju', pa da u glavama isceniraju eksluzivnu gej aferu glumca na odmoru.

Komentari i mimovi su se samo nizali i bilo ih je na hiljade ispod sporne fotografije.

Mnogi su ovu sliku uporedili sa epizodom u drugoj sezoni popularne serije "Beli Lotus" gde veći broj gej muškaraca u Italiji - takođe bez majice - u zaveri pokušava da ubije lik Dženifer Kulidž - Tanju Mekkuid.

Drugi su pisali kako je sve loše protumačeno zbog ugla iz kojeg je fotografija snimljena, dok su treći ubeđivali da treba verovati onome što vidimo.

"Bojim se da su ga dobro uhvatili", "Odakle mi možemo da znamo da ne rade baš to što smo pomislili", pisali su dalje u komentarima.

Neki su poželeli da se nađu na mestu prijatelja, a veliki broj je samo izrazio svoju šokiranost onim što su videli.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track