SKINULA JE OGRTAČ, A OD NJENOG BRUTALNO IZVAJANOG TELA SVIMA POPADALA VILICA DO PODA: Gazi PETU deceniju, a KIDA kako izgleda
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

uživa na odmoru

SKINULA JE OGRTAČ, A OD NJENOG BRUTALNO IZVAJANOG TELA SVIMA POPADALA VILICA DO PODA: Gazi PETU deceniju, a KIDA kako izgleda

Pop kultura -

Pevačica Nikol Šerzinger uživa na odmoru u Sardniji, a paparaci su uhvatili nju i njenog verenika Toma Evansa u trenucima dokolice pored hotelskog bazena. Nikol je izgledala spektakularno u plavom, modernom bikiniju u kome je još jednom potvrdila da sa pravom važi za jednu od najzgodnijih žena sveta.

Lepa brineta na bazen je stigla u šarenom kaftanu za plažu i crnim, trendi papučama, ali je prizor u bikiniju zaista oduševio javnost. Šerzingerova uveliko gazi petu deceniju, a pogled na njeno lice i figuru to nikako ne odaje.

Nikol Šerzinger
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna 45-godišnjakinja može da se pohvali čelik-trbušnjacima, potpuno ravnim stomakom, bujnim dekolteom, ali i zategnutom nogama i oblom zadnjicom. I te kako je svesna sebe, a do ovakve linije došla je napornim radom u teretani, te često na društvenim mrežama ume da se pohvali fotografijama u bikiniju.

Inače, Nikol Šerzinger svoju savršenu figuru duguje pažljivo osmišljenoj rutini vežbanja, a kada je reč o ishrani tvrdi da jede sve, ali umereno i sa akcentom na zdraviju vrstu hrane. Takođe, vodi računa da svaki njen obrok sadrži izbalansiran odnos masti, ugljenih hidrata i proteina. Primera radi doručkuje tost od avokada sa poširanim jajima i dimljenim lososom ili zdravu ovesnu kašu sa šumskim voćem.

Kada je reč o vežbanju ova slavna lepotica praktikuje gotovo svakodnevne odlaske u teretanu, 20 minuta kardio treninga, planinarenje, jogu, dizanje tegova...

Podsetimo, Nikol je svojevremno priznala da je dugo imala problema sa samopouzdanjem i poremećajima u ishrani, ali da se sve promenilo pre nekoliko godina kada je rešila da se posveti zdravoj ishrani i redovnom treniranju.

"Samo da ste srećni sami sa sobom i onda sve ide lakše. Dugo mi je trebalo da prihvatim sebe i svoje telo. Kad sam sklopila mir sa sobom nije mi bio problem da vežbam i da jedem ono što je dobro za mene. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Nije bitna kilaža, bitno je da ste sebi prijatelj jer ako ne volite sebe, onda ste autodestruktivni i tužni. Veći deo života sam provela gajeći tugu, a tek sad shvatam da sam samo gubila vreme", rekla je jednom prilikom.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track