PRODAJE SE KOKTEL HALJINA ODRI HEPBERN: Evo koja PAPRENA cifra je u pitanju, nosila je u kultnom filmu kojeg OBOŽAVATE (FOTO)

ČUVENA HALJINA

PRODAJE SE KOKTEL HALJINA ODRI HEPBERN: Evo koja PAPRENA cifra je u pitanju, nosila je u kultnom filmu kojeg OBOŽAVATE (FOTO)

Pop kultura -

Haljina Odri Hepbern biće puštena u prodaju sledećeg meseca i verovatno biti prodata po basnoslovnoj ceni od 235 000 funti (oko 273 000 evra).

U septembru će se vintidž dizajnerska haljina pojaviti na aukciji "Julien Auction's Legends: Hollivood & Roialti sale". Aukcija će se održati na Beverli Hilsu u Kaliforniji tokom tri dana.

Jedinstvena svilena haljina je specijalno napravljena za hit film "Doručak kod Tifanija" iz 1961. i prekrivena je zlatnim resama. Haljina je bez rukava, dužine do kolena i ima odgovarajući ružičasti svileni kaiš i široki izrez.

Odri Hepburn
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

U filmu, Holi Golajtli uparuje haljinu sa žarko ružičastom tijarom za večernji izlazak u Njujork sa bogatim neženjom Hozeom da Silvom Pereirom.

Ružičasta haljina koja je u svoje vreme bila veoma atraktivna, je očuvana, ali i izbledela. Haljinu je poslednji put prodala kuća "Christie" za 150.000 funti 2007. godine.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track