POZNATU GLUMICU IZVREĐALI NAKON ŠTO JE POKAZALA PATIKE SVOJE DECE: Napali je zbog BESRAMNOG PONAŠANJA i koršćenja dece za zaradu!
Foto: Printscreen

vređaju je

POZNATU GLUMICU IZVREĐALI NAKON ŠTO JE POKAZALA PATIKE SVOJE DECE: Napali je zbog BESRAMNOG PONAŠANJA i koršćenja dece za zaradu!

Pop kultura -

Glumica Helen Flanagan (33) posramili su pratioci kada je u utorak otkrila gde kupuje školske cipele svojoj deci. Bivša zvezda "Coronation Streeta" na Instagramu je podelila fotografije sa svoje dve ćerke, nesvesna kakvu bi reakciju to moglo izazvati.

- Dakle, jednom sam zapravo organizovana za povratak u školu. Volela bih da sam tako mirna i spremna za školsko trčanje - napisala je uz fotografiju.

- Odabrala sam savršene cipele za povratak u školu iz @schuh koje obe vole. (Ne mogu da podnesem koliko je Dilajla slatka na slici 3) - dodala je.

Ipak, mame Instagrama nisu mogle odoleti i počele su da prigovaraju o ceni patika koje Helenina deca nose. Matildine cipele su marke Dr Martens i prodaju se za 119 funti, a Dilajla je obula par crnih New Balance sportskih patika koje koštaju 30 funti.

„Organizovana si za početak nove školske godine jer si dobila obuću na poklon”, glasio je komentar.

„Plaćena si za oglas više nego što koštaju cipele", napisao je drugi pratilac.

„Korišćenje svoje dece za reklamu je potpuno besramno ponašanje. Nema sumnje da ćeš platiti još filera za usne ili neku drugu glupost u svom nastojanju da postaneš neko", negodovao je pratilac njeno ponašanje.

Dok su neki negativno komentarisali objavu, bilo je i onih koji su podržali glumicu.

„Svako mora da zarađuje ​​za život... Ali možda je Helen stvarno zadovoljna ovom vrstom cipela i želi to da podeli sa svojim obožavateljima... Nemojte zaboraviti da je Helen dugogodišnja dečja glumica koja je naporno radila u svojoj karijeri da bude tamo gde je sada...”

"Profesionalna glumica je ponekad glamurozna (normalno). I kao i svaka druga profesionalna glumica ona je takođe roditelj i majka... Koja obožava i voli svoju decu... (uvek stavlja svoju decu kao svoj prvi prioritet)", glasio je još jedan komentar podrške glumici.

„Molim vas, nemojmo stavljati negativne komentare kad nemamo pojma kroz što bi neko zaista mogao prolaziti u svom životu... Nikada nemojte suditi o knjizi gledajući korice", napisao je pratilaac.

Ovom sukobu s pratiocima prethodio je sukob u julu kad su pratioci takođe posramili Helen nakon što je, po njihovom mišljenju, objavila nedolične fotografije.

Odjednom se talas negativnih komentara obrušio na ovu majku. Mnogi su je kritikovali er pokazuje svoje telo dok je majka, a neki su pisali da traži pažnju.

„Zašto uvek stavljaš slike svojih grudi, mama si”, glasila je kritika.

„Pokaži malo više poštovanja prema svojoj deci, zaboga”, slagao se drugi komentar.

(Kurir.rs/B92)

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track