JEDNO OKO MI JE PLAVO, A DRUGO CRNO, NE SMEM DA IZLAZIM IZ KUĆE 2 NEDELJE: Britni Spirs opet UZBURKALA mreže svojim ponašanjem
Foto: Printscreen/Instagram

evo šta je u pitanju

JEDNO OKO MI JE PLAVO, A DRUGO CRNO, NE SMEM DA IZLAZIM IZ KUĆE 2 NEDELJE: Britni Spirs opet UZBURKALA mreže svojim ponašanjem

Pop kultura -

Pevačica koja se već duže od decenije bori sa brojnim problemima, Britni Spirs ,objavila je neobičan video u kojem se žali na loše tretmane botoksom.

Britni je objavila fotografiju sa tretmana lepote i osula paljbu po ljudima koji su joj godinama unazad loše radili botoks. Pomenula je i doktorku koja joj je rekla da je "normalno" da cela natekne i ima modrice, "samo da ne izlazi iz kuće".

"Imam veliko čelo i stvarno mi trebaju šiške, ali mislim da sa njima nekada ne vidim. Podelila sam ovo jer zaista deluje, a previše puta su mi navodni najbolji lekari stavljali botoks. Nikada više u Los Anđelesu. Radila sam usta u Njujorku, i bila su super. I već deset, 15 godina mi nisu ništa uradili kako treba, a jedna obrva mi pada. Smeju mi se, ali tako nekada nervi rade a ja izgledam kao da me je neko prebio. Jedno oko plavo, drugo crno, doktorka kaže da je to sve normalno, samo da ne izlazim dve nedelje", rekla je Britni.

"Je*eš botoks, užasan je. Ali ovaj drugi tretman je odličan", rekla je Britni, koja je isprobala tretman sa nalepnicama na čelu.

Američki mediji pišu da nije baš najjasnije, iz njenog zbrkanog "izlaganja" na Instagramu, da li je zaista htela da preporuči nalepnice, ili je plaćena da ih reklamira, ali to nije jasno naznačila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:10

BRITNI RAŠČUPANA I RAZMAZANA! FANOVI SE ZNOJE OD BRIGE: Pevačica tvrdi da je dobro, oni joj zbog ovog SNIMKA NE VERUJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track