POKAZALA BRUTALNO TELO U 48. GODINI! Mini kupaći jedva sakrio sve obline zanosne glumice, a javila se i Ronaldova Georgina (FOTO)
Foto: José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia

kidalica

POKAZALA BRUTALNO TELO U 48. GODINI! Mini kupaći jedva sakrio sve obline zanosne glumice, a javila se i Ronaldova Georgina (FOTO)

Pop kultura -

Eva Longorija je na Instagramu pokazala svoju fotografiju u bikiniju, koja je oduševila fanove, među kojima je i Ronaldova Džordžina Rodrigez.

48-godišnja glumica objavila je fotografiju na kojoj pozira dok izlazi iz bazena u malom bikiniju, čime je istakla njenu atraktivnu figuru.

Mnogi fanovi su je obasipali komplimentima, uključujući Ronaldovu partnerku Džordžinu Rodrigez. "Kraljice“, kratko je napisala Džordžina u komentarima i dodala emotikon srca, a fanovi su dodali: „Obe ste kraljice“.

Eva Longorija zaista izgleda neverovatno dobro, posebno u svetlu činjenice da je jedna od malobrojnih dama iz svetskog džet-seta koja je sebi dala luksuz da ostari prirodno i nije se podvrgla estetskoj hirurgiji.

Eva Longorija
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudska glumica redovno vežba i to se na njenoj zategnutoj, laskavoj figuri jasno i vidi, a s druge strane mrvica celulita i potpuno normalno žensko telo, koje ne izgleda nedostižno, čine da bude još primamljivija i atraktivnija.

Eva Longorija
foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Eva Longorija Baston je od 2015. u braku sa Hoseom Antonijem Bastonom sa kojim ima sina Santjaga. Eva iza sebe ima brak sa glumcem Kristoferom Tajlerom, za kog se udala 2002. u Las Vegasu a razvela dve godine kasnije. Brak sa Tonijem Parkerom okončan je zbog njegovih preljuba, ali sada se čini da je našla čoveka svog života.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track