OVAKO IZGLEDA ŽENA GORDANA KIČIĆA: Godinama su u skaldnom braku, a gotovo nikada se NE POJAVLJUJU zajedno u javnosti (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

možda niste znali

OVAKO IZGLEDA ŽENA GORDANA KIČIĆA: Godinama su u skaldnom braku, a gotovo nikada se NE POJAVLJUJU zajedno u javnosti (FOTO)

Pop kultura -

Filmski festival u Sarajevu okupio je brojne glumce koji se takmiče za nagrade Srce Sarajeva. U nedelju su dodeljene nagrade u kategoriji serija, a šest priznanja pripala su seriji "Mama i tata se igraju rata" Gordana Kičića.

Glumac, koji je autor ove serije, sinoć je bio apsolutni pobednik, imajući u obzir da je osvojio četiri nagrade: kao autor serije, za najbolji scenario, za režiju i kao glavni glumac.

najbolje serije sarajeva
foto: Nemanja Nikolić

Gordan Kičić je prošetao crvenim tepihom vidno raspoložen, a novinarima je otkrio da je veoma zadovoljan priznanjima i da su na seriji radili godinu dana.

- Za nas je ovo važna nagrada. Godinu dana smo pisali seriju - izjavio je Kičić.

Gordan je na festival došao u pratnji supruge Zorane. Oboje su bili u skladnim kombinacijama crne boje. Njih devoje privukli su dosta pažnje, imajući u obzir da se ne pojavljuju tako često u javnosti.

najbolje serije sarajeva
foto: Nemanja Nikolić

Ranije je otkrio koja je tajna njegovog dobrog braka.

- Ljubav, poštovanje, razumevanje, to je ključ uspeha dobrog braka - rekao je Kičić, koji u braku sa suprugom ima dve ćerke Sofiju i Leu. Kako kaže, još nije siguran da li će njih dve naslediti talenat na njega.

- To ćemo još videti - kratko je kazao Gordan.

Sarajevo film festival, čiji je ekskluzivni partner UNIQA osiguranje i zvanično osiguranje festivala, trajaće do 18. avgusta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

KADA SVIRKU ZAMENI TUGA! GORDAN KIČIĆ oprostio se od MIRE FURLAN emotivnom porukom! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track