"NEDOSTAJEŠ MI SVAKOG DANA": Džulija Roberts na Instagramu objavila tužno sećanje na pokojnu majku, a 1 detalj SLAMA SRCA (FOTO)
Foto: Profimedia

BILA VEZANA ZA NJU

"NEDOSTAJEŠ MI SVAKOG DANA": Džulija Roberts na Instagramu objavila tužno sećanje na pokojnu majku, a 1 detalj SLAMA SRCA (FOTO)

Pop kultura -

55-godišnja Džulija Roberts na Instagramu je objavila tužno sećanje na voljenu majku Beti Lu Bredemus, a u objavi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, holivudska glumica gleda u stranu stavivši u prvi plan narukvicu na ruci.

Reč je o narukvicama kakvu prave deca od perlica i na kojoj je slovima ispisano ime njene majke - Beti. Pored toga napisala je kako je: 'Rođendan moje majke. Nedostaješ mi svakog dana.'

Beti Lu Bredemus vodila je glumačku školu u Džordžiji, gdje je rođena i Džulija Roberts, a preminula je u 80. godini života 2015. godine od posledica karcinoma pluća.

Koliko je bila vezana za majku progovorila je dve godine nakon njene smrti: 'Moja majka imala je stalan posao i u principu je nas tri devojčice odgajila sama. Moj brat Erik je stariji, pa je već tada otišao od kuće. Nikada nije pokazivala nervozu ili napetost.'

A upravo je od majke tražila savete kada su njena deca bila mala.

(Kurir.rs/Tportal.hr)

Bonus video:

09:21

Od raka pluća dnevno umre 13 osoba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track