FOTKE POLJUPCA GLUMCA SA 39 GODINA MLAĐOM ZGROZILE SVET! Svi kažu da liči na njegovu ćerku a pojedini u šoku: "Kao da mu je unuka"
Foto: A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

oni ipak uživaju u ljubavi

FOTKE POLJUPCA GLUMCA SA 39 GODINA MLAĐOM ZGROZILE SVET! Svi kažu da liči na njegovu ćerku a pojedini u šoku: "Kao da mu je unuka"

Pop kultura -

Slavni švedski glumac i majstor borilačkih veština Dolf Lundgren i njegova 39 godina mlađa supruga Ema Krokdal ne mare za komentare da izgledaju kao otac i ćerka. Razlika između njih je 39 godina, on je zagazio u sedmu deceniju, a ona ima svega 25 godina.

Krili su vezu

Dolf Lundgren, Ema Krokdal
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U početku krili su vezu zbog velike razlike u godinama, ali kažu da su sada srećni što ne moraju da se kriju i da su oguglali na negativne komentare.

Javnost često kritikuje i to što fitnes instruktorka neodoljivo podseća na Dolfovu stariju ćerku Idu.

"Izgledaju kao otac i ćerka, i što je najgore liči na njegove ćerke", "Kakva ćerka, kao da mu je unuka", "Jao fuj", samo su neki od komentara.

Sada je sve kako treba

Njih dvoje ne kriju koliko se vole, a neretko razmenjuju nežnosti i poljupce u javnosti, što je pojedinim korisnicima zasmetalo. Neki su bili zgroženi poljupcem, dok su drugi ipak navijali za ljubav.

Dolf Lundgren
foto: A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac se ne obazire na negativne komentare i kaže da su njegove ćerke prihvatile Emu.

- Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i neprijatno, kazati mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan i one srećne - rekao je nedavno Dolf.

Uživaju u ljubavi

On je dodao i da je za njega ljubav sa mlađom partnerkom zapravo predstavljala olakšanje.

- Veza s mlađom osobom može da bude pravi blagoslov, nema toliko "repova" i loših iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu da budu daleko zreliji od recimo 40-godišnjaka, godine ne znače da je čovek nešto naučio u životu - istakao je glumac.

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

Novinari su ga upitali i planiraju li on i Ema decu u budućnosti.

- Ne znam, videćemo, moraću to da proverim, ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bi prvo trebalo da uradim neke lekarske preglede - našalio se.

Inače, mlada Norvežanka je otkrila da je Dolfa upoznala u teretani, a da nije imala pojma ko je on i da je morala da gugla.

Dolf Lundgren, Ema Krokdal
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dolf i Ema venčali su se u julu ove godine na intimnoj ceremoniji na grčkom ostrvu Mikonos.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track