ISPLIVALI JEZIVI DOKAZI KOJI OTKRIVAJU MRAČNU POZADINU BRAKA: Evo kakva DRAMA se odvijala između Britni Spirs i njenog muža (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

ŠOK FOTKE

ISPLIVALI JEZIVI DOKAZI KOJI OTKRIVAJU MRAČNU POZADINU BRAKA: Evo kakva DRAMA se odvijala između Britni Spirs i njenog muža (FOTO)

Pop kultura -

Ovih dana ne prestaje da se govori o razvodu Britni Spirs i Sema Asgarija. Vest o kraju njihove ljubavi potvrdio je Sem na svom Instagram profilu.

'Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugom, moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Zadržaćemo ljubav i poštovanje koje imamo jedno prema drugome i želim joj sve najbolje, zauvek. Sr*nja se dešavaju. Traženje privatnosti se čini smešnim pa ću samo zamoliti sve, uključujući i medije, da budu ljubazni i obazrivi', napisao je Sem na Instagram priči.

Sam Asghari, Britni Spirs
foto: Instagram/samasghari

Već danima se spekuliše o razlozima razvoda, a mnogi strani mediji pišu da je svemu kumovala navodna Britnina nevera, nakon koje je usledila i žestoka svađa para. TMZ piše da je pevačica Sema čak i fizički zlostavljala, a u nekoliko navrata mogli smo da vidimo i manekena sa masnicama po rukama.

Sem Asgari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I zaista, na ranijim Semovim fotografijama mogu se videti masnice po njegovim rukama. Takođe se navodi da je Britni bila sklona čestim i burnim ispadima, koji su s godinama postajali sve intezivniji, kako pišu strani mediji.

Sem Asgari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Sem se kao 12-godišnji iranski imigrant doselio u Ameriku sa svojim ocem, dok su u Iranu ostale njegova majka i tri sestre. Najpre je bio igrač fudbala na univerzitetu, a onda je upisao studije pravosuđa. Kako bi uspeo preživeti radio je tri posla, a prilično je promenio svoj izgled. Pre sedam godina dobio je angažman na snimanju spota za Britninu pesmu 'Slumber Party’gde su se i zaljubili.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track