HOLIVUDSKI ZAVODNIK JE LJUBIO SINDI KRAFORD, A SADA SE SKRASIO PORED ĆERKE SVOG PRIJATELJA: Ovo su sve žene Ričarda Gira (FOTO)
Foto: Rojters

SA NJOM SE SKRASIO

HOLIVUDSKI ZAVODNIK JE LJUBIO SINDI KRAFORD, A SADA SE SKRASIO PORED ĆERKE SVOG PRIJATELJA: Ovo su sve žene Ričarda Gira (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Ričard Gir (73), jedan od najprivlačnijih muškaraca u Holivudu, skrasio se pored Aleksandre Silve, koja je 33 godine mlađa od njega.

Šarmantni glumac ima burnu ljubavnu prošlost. Ričard Gir je bio magnet za žene, a svoje brojne veze nikada nije krio od javnosti.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Trenutno je u braku sa Španjolkom Aleksandrom Silvom. Razlika među njima od tri decenije, ovom paru ne predstavlja problem. Veoma su zaljubljeni i ne libe se da javno pokazuju svoje emocije.

Mnogi komenrarišu da je Silva podmladila svog supruga i da pored nje posebno lepo izgleda. I Aleksandra Silva je lepotica, pa ih mnogi smatraju za prelep par, bez obzira na razliku u godinama.

Bio u braku sa Sindi Kraford

I u prošlosti Ričard Gir nije bio imun na lepotice. Pre tri decenije bio je u vezi sa manekenkom Sindi Kraford. Kada su se upoznali, ona je imala 22 godine, a on 39. Venčali su se 1991. godine u Las Vegasu. Gir je, naime, tada imao slobodan dan, pauzu u snimanju filma "Gospodin Džouns".

Sindi Kraford, Ričard Gir
foto: Profimedia

Razveli su se posle četiri godine zbog nepomirljivih suprotnosti. Sindi Kraford je jednom izjavila da mu se zahvaljuje za prelepe godine koje joj je pružio, ali da je u suštini presudila velika razlika u godinama.

Gir je nakon braka imao nekoliko veza, pored ostalog i sa prelepom Padmom Lakšmi od koje je bio stariji 22 godine. Ova veza je trajala samo šest meseci.

Padma Lakšmi
foto: profimedia

Pre 20 godina Gir se oženio manekenkom i glumicom Keri Louel, koja je glumila u filmovima o Džejmsu Bondu. Par se pre braka zabavljao sedam godina, a brak je potrajao 11 godina. Dobili su sina Homera.

Do kraha ovog braka došlo je zbog razlika u životnom stilu. Navodno je Ričard želeo miran stil života okrenut porodici sa što manje izlazaka i javnih pojavljivanja, dok je Keri htela društveniji život pun uzbudljivih dešavanja.

Zaljubio se u ćerku svog prijatelja

Pre pet godina Ričard Gir se skrasio pored lepe španske aktivistkinje Aleksandre Silve. Zanimljivo je da je ona je ćerka Girovog prijatelja. Prvi put ju je video kada je bila devojčica, kada se družio sa njenim ocem.

Ričard Gir, Pt Yt, Alehandra Silva

Ponovo su se sreli 2014. godine u luksuznom hotelu u Italiji koji je Aleksandra kupila sa bivšim mužem i kojim je upravljala. Spojili su se na inicijativu zajedničkog prijatelja, a ljubav se odmah rodila.

Očigledno je da su u skladnom braku. Blistaju na svim zajedničkim fotografijama.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:09

VUJADINOV I MOJ BRAK NIJE SAVRŠEN Mirka Vasiljević o nesporazumima sa suprugom: Kad čovek nešto STVARNO ŽELI on pronađe način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track