PREMIJERKA KOJA PRAVI SKANDALE U KOŽNOM MINIĆU I SA GOLIM STOMAKOM: Nove seksi fotke Sane Marin su prst u oko svim kritičarima!
Foto: Profimedia

FOTO

PREMIJERKA KOJA PRAVI SKANDALE U KOŽNOM MINIĆU I SA GOLIM STOMAKOM: Nove seksi fotke Sane Marin su prst u oko svim kritičarima!

Pop kultura -

Bivša premijerka Finske Sana Marin odlučila je da odbaci odela i formalnu odeću, koja je karakteristična za političare, i uskočila je u parti autfit. Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s muzičkog festivala Flow koji se odvijao u Helsinkiju od 11. do 14. avgusta.

Sana je, par meseci nakon što se razvela, pozirala u nekoliko izdanja – crnoj poluprozirnoj haljini, roze uskoj haljini i kožnoj mini suknji i topu.

Čini se da se posvetila privatnom životu i tulumarenju nakon što je izgubila na parlamentarnim izborima u Finskoj.

Kritikovali je zbog partijanja

Ranije su Sanu kritikovali zbog snimaka sa žurki na koje je često išla dok je bila premijerka.

Jedan od snimaka prikazuje Marin kako pleše u četiri sata ujutro u klubu u Helsinkiju, a šuškalo se i da su ona i njeno društvo konzumirali droge. Sana se zatim testirala na droge i rezultat je bio negativan.

- I ja sam samo čovek. Radim svoj posao. Naučila sam iz ovoga… Nadam se da ljudi obraćaju pažnju na posao koji obavljamo, a ne na ono što radimo u svoje slobodno vreme - komentarisala je jednom prilikom, a prenosi index.hr.

Nedavno se razvela

Bivša finska premijerka pre više od dva meseca objavila je da se razvodi od supruga Markusa Raikonena, s kojim je u braku bila tri, a ukupno u vezi 19 godina.

- Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i našoj voljenoj ćerki. Ostaćemo najbolji prijatelji - objavila je Sana na svom Instagram profilu.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

02:14

BRITANIJA ĆE SE SUOČITI SA MNOGO KRIZA! Stručnjaci za Kurir TV: Postoji mogućnost da Liz Tras bude najgora premijerka? EVO I ZAŠTO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track