MOJ NAJVEĆI USPEH JE ŠTO SAM POSTALA MAJKA: Slavna pevačica objavila dirljivu fotku sa ĆERKOM! "Vreme je brzo prošlo" (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

porodica joj na prvom mestu

MOJ NAJVEĆI USPEH JE ŠTO SAM POSTALA MAJKA: Slavna pevačica objavila dirljivu fotku sa ĆERKOM! "Vreme je brzo prošlo" (FOTO)

Pop kultura -

Kristina Agilera je tokom karijere postigla mnoge uspehe, ali ništa od toga ne može da se meri sa tim što je stvorila porodicu

Kristina Agilera je tokom karijere postigla mnoge uspehe, ali ništa od toga ne može da se meri sa tim što je stvorila porodicu.

Tako je pevačica, iako tek u 43. godini, već spremna da svodi račune.

Njena ćerka Samer slavi deveti rođendan, a Kristina je svima stavila do znanja koliko je srećna.

"Danas razmišljam o tome kako je vreme brzo prošlo. Ovih devet godina je bilo ispunjeno bezgraničnom ljubavlju, toplim zagrljajima. Ostajali smo budni do kasno, uz Diznijeve avanture. Nedavno si bila sa mnom na bini", napisala je Agilera ispod zanimljive fotografije sa bine.

Kristina Agilera
foto: Printskrin/Instagram

"Svakog dana zahvaljujem univerzumu što mi je dao privilegiju da budem tvoja mama. Ta uloga je moje konačno i najveće dostignuće", napisala je Agilera.

Agilera deli Samer sa verenikom Metom Rutlerom, a ima i 15-godišnjeg sina Maksa sa bivšim mužem, muzičkim producentom Džordanom Bratmanom.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:48

KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track