SVI SE PREPUCAVAJU OKO TOGA KOJEG FRAJERA LJUBI, A ONA UŽIVA I BAŠ JE BRIGA: Šakira uhvaćena sa decom u LUDOJ VOŽNJI (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

BAŠ JE BRIGA

SVI SE PREPUCAVAJU OKO TOGA KOJEG FRAJERA LJUBI, A ONA UŽIVA I BAŠ JE BRIGA: Šakira uhvaćena sa decom u LUDOJ VOŽNJI (FOTO)

Pop kultura -

Dok svi na svetu bruje ko je nova ljubav pevačice Šakire i je li nastavila dalje, ona se odlučila posvetiti sinovima i odvesti ih na vožnju džet skijem, evo kako su uživali.

Pevačica Šakira poslednjih meseci je jedna od glavnih tema javnosti, a medijske stupce konstantno pune šuškanja o tome koga ova kolumbijska zvezda ljubi.

Međutim, čini se da se ona ovim nagađanjima uopšte ne zamara, a vreme koje ima slobodno koristi za druženje sa svojim sinovima koje je dobila s Đerarom Pikeom.

Šakira
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šakiru su paparaci uhvatili u Majamiju gde je Sašu i Milana odvela na vožnju džet skijem.

Sa zaštitnim prslucima na sebi, pevačica i njena dva sina seli su na ovu morsku atrakciju i krenuli u vožnju, a nisu im smetali ni fotografi koje je Šakira primetila pa u jednom trenu sinovima čak i prstom pokazala prema njima. Njeni sinovi uživali su u vožnji s mamom, a Šakira im je celo vreme nešto objašnjavala i pokazivala.

Šekira
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, Šakira i Pike razišli su se prošle godine nakon čega je on krenuo u vezu sa mlađom Klarom Čijom Marti. Zajedno su dobili dvojicu sinova, a oni će, čini se, pripasti njihovoj majci.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:15

Ludilo: Ljudi skočili u more na svadbi Đorđa Đokovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track