SANDRA BULOK ODLUČILA GDE ĆE PROSUTI PEPEO POKOJNOG PARTNERA: Kada čujete koje mesto je odabrala, KRENUĆE VAM SUZE NA OČI (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

VELIKA TUGA

SANDRA BULOK ODLUČILA GDE ĆE PROSUTI PEPEO POKOJNOG PARTNERA: Kada čujete koje mesto je odabrala, KRENUĆE VAM SUZE NA OČI (FOTO)

Pop kultura -

Sandra Bulok je odlučila gde će prosuti pepeo pokojnog partnera. Oprostiće se od ljubavi svog života na mestu koje je za njih imalo posebno značenje. Dugogodišnji partner slavne glumice preminuo je prošlog meseca nakon borbe sa amiotrofičkom lateralnom sklerozom.

Oskarovka Sandra Bulok (59) planira da otputuje na Three Bees na Bahamima kako bi tamo prosula pepeo pokojnog partnera. Upravo na ovom mesta ona i Brajan Rendal (57) razmenili su zavete 2017. tri godine nakon što je njemu dijagnostikovana pomenuta bolest.

Sandra Bulok
foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"To mesto je bilo tako posebno za njih. Iznajmili bi celo ostrvo kako bi mogli da uživaju u privatnosti. Tamo su delili neke od najsrećnijih momenata zajedno sa decom i prijateljima. Boravili bi tamo nedeljama. Njena odluka da tamo prospe pepeo ima poseban smisao i značenje", ispričao je izvor.

Deca koju je Sandra Bulok usvojila Luis (13) i Lajla (11) zvali su Brajana tata. Ostvro na Bahamima u vlasništvu je francuskog finansijera koji je bio oženjen El Makferson i koji ima ćerku sa Umom Turman.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Sandra Bulok viđena je samo jednom u javnosti nakon što je Brajan Rendal preminuo. Šetala je Beverli Hilsom sa psom.

Rendal je želeo da se njegova borba sa sklerozom odvija u tajnosti. Zbog poslednjeg tretmana zbog čega je bio daleko od javnosti, neki su smatrali da je raskinuo vezu sa čuvenom glumicom.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

03:21

LEK ZA SVAKU BOLEST POSTOJI! Antonijević smatra da se nalazi OVDE, a da nas strah sputava: DECA MORAJU TO DA IMAJU U ŠKOLAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track