NAPADAJU JE DA JE UNIŠTILA SVOJE LICE BOTOKSOM: Adrijana Lima uhvaćena BEZ ŠMINKE, a evo zašto svi misle da NE LIČI NA SEBE (FOTO)
Foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

NA METI KRITIKA

NAPADAJU JE DA JE UNIŠTILA SVOJE LICE BOTOKSOM: Adrijana Lima uhvaćena BEZ ŠMINKE, a evo zašto svi misle da NE LIČI NA SEBE (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena brazilska manekenka Adrijana Lima prisustvovala je jučerašnjem finalu Svetskog prvenstva u ženskom fudbalu u Sidneju. Ona je prošle godine postala prvi FIFA global fan ambasador pa sada još češće nego ranije odlazi na sportske događaje. Sa paparacima se srela na aerodromu gde je bila sa verenikom Andreom Lemerom, sa kojim se skoro uvek pojavljuje u javnosti. Jedna od najlepših žena sveta fotografisana je bez šminke i evo dokaza kako izgleda uživo, na najkraćoj distanci od fotografa.

Adrijana Lima
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana Lima i Andre Lemer su 29. avgusta prošle godine dobili sina Sajana. Bliži se dečakov prvi rođendan, što će poznata mama sigurno obeležiti na poseban način pa zatim i javno otkriti detalje te proslave- makar je to bio slučaj sa rođendanskim proslavama njenih ćerki Sijene i Valentine koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Jarićem.

Adrijana Lima
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lima je nakon treće trudnoće dobila značajan broj kilograma. Njen izgled se najviše transformisao u poređenju sa onim kako je izgledala posle prvog odnosno drugog porođaja. Bila je nažalost na meti kritika zbog toga, a neki su komentarisali da je "njeno lice previše izbotoksirano i da je to naročito dolazilo do izražaja zbog skoka u kilaži".

Adrijana Lima
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je na Instagramu poručila da ponosno prihvata promene koje joj je donela trudnoća, ali i da se uhvatila u koštac sa time sa željom da se vrati u nekadašnju formu, bez presije.

U međuvremenu je snimila kampanju za brend "Viktorijas sikret" i više je nego vidljivo da njen način treniranja i ishrane daje rezultate. Da li je još nešto uradila tim povodom, za sada se ne zna. A kako to Lima izgleda bez šminke? Jednom rečju, lepo, a lepota je oduvek bila pa čak i sinonim za njeno ime.

(Kurir.rs/Blic žena)

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track