OVDE JE PAVLE VUISIĆ PROVEO SVOJE DETINJSTVO! Ivan Gajić ispred zgrade banskih stanova otkrio više o njegovoj mladosti (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

KURIR TV

OVDE JE PAVLE VUISIĆ PROVEO SVOJE DETINJSTVO! Ivan Gajić ispred zgrade banskih stanova otkrio više o njegovoj mladosti (VIDEO)

Pop kultura -

Trideset godina nakon smrti velikog jugoslovenskog glumca Pavla Vuisića još „odzvanjaju“, žive i opominju njegove uloge na filmskom platnu. U korak ih prate anegdote i sećanja na ovog velikana.

Ono što je bar sigurno jeste da je Pavle Vuisić poreklom Crnogorac, a da je najveći deo detinjstva i rane mladosti proveo na Cetinju. Banski stanovi pamte mladost Pavla Vuisića.

Naš poznati voditelj Ivan Gajić uključio se iz Cetinja odnosno ispred čuvenih banskih stanova u kojem je živeo pokojni glumac. Gajić se susreo sa stanarom koja je otkrila više o zgradi u kojoj je živeo Pavle Vuisić, a sve to možete videti u videu ispod:

03:48

Ovde je Pavle Vujisić proveo svoje detinjstvo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track