MONIKA BELUČI NA NAJNOVIJIM FOTKAMA IZGLEDA MRŠAVIJE NEGO IKAD PRE: Svi u neverici ZURE u njeno telo! "Žena se ISTOPILA" (FOTO)
Foto: Profimedia

VIDNO SMRŠALA

MONIKA BELUČI NA NAJNOVIJIM FOTKAMA IZGLEDA MRŠAVIJE NEGO IKAD PRE: Svi u neverici ZURE u njeno telo! "Žena se ISTOPILA" (FOTO)

Pop kultura -

Monika Beluči krasi septembarsku naslovnu stranu španskog izdanja magazina "Harper's Bazaar", a italijanska diva na novim fotografijama oduzima dah! Ona je pokazala izrazito vitku figuru, mršaviju negoli pre, u nekoliko veoma elegantnih kombinacija. Pozirala je u glamuroznoj crnoj haljini sa volanima od tila na crne tufnice, a potom i u mrežastom kombinezonu, preko kog je ogrnula dugačak kaput.

Belučijeva u septembru puni 59 godina, ali i dalje pleni gracioznošću i harizmom, a definitivno je i dan danas jedna od najelpših žena sveta.

Podsetimo, ona je u junu ove godine potvrdila spekulacije da je u vezi sa čuvenim režiserom Timom Bartonom, a u novom intervjuu se kratko osvrnula na svoju ljubavnu priču.

"Našla sam u Timu divan duh. Upoznala sam spektakularnu dušu", prokomentarisala je.

Inače, Monika Beluči i slavni Amerikanac su se mesecima zabavljali u tajnosti, pre nego što su i javno obelodanili svoju romansu, premda tek nakon zajedničkih paparaco fotografija.

"Ono što mogu da kažem jeste da mi je drago što sam upoznala čoveka za sebe, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se dešavaju retko u životu. Znam čoveka, volim ga, a sada ću se naći s njim i kao režiserom, počinje još jedna avantura", rekla je ona za francuski "Elle", aludirajući pritom na činjenicu da je sa Bartonom snimala film "Beetlejuice 2" u Londonu.

Govoreći o njegovom radu, ona je rekla da veoma poštuje Bartonov lik i delo. "Volim ovaj svet snova gde su čudovišta ljubazna, kao da možemo da pretvorimo svoje mračne delove i nešto svetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Bartona svedoče o tome", objasnila je.

Monika i Tim su se prvi put upoznali pre 16 godina, ali je par počeo da se zabavlja u oktobru 2022. nakon što su se ponovo sreli na Lumière filmskom festivalu u Lionu.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, pre Bartona Monika je dugo bila u vezi sa 18 godina mlađim umetnikom Nikolom Lefevreom, a do 2013. godine bila je u braku sa glumcem Vensanom Kaselom, sa kojim ima i ćerke Devu (18) i Leoni (13).

Monika je u intervjuu za"Harper's Bazaar" istakla i da je slava mač sa dve oštrice, te da se trudi da veliki deo svog života zadrži privatnim: "Slava je mač sa dve oštrice, izaziva mnogo radoznalosti i takođe dovodi do oprečnih osećanja. Kada ne radim, volim da vodim normalan život - idem u kupovinu, vodim ćerke u školu..."

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:24

MODNI FOTOGRAF JE SLIKAO VODITELJKU USRED EMISIJE! Otkrio trikove za lepši izgled, ALI JEDNA STVAR JE NAJVAŽNIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track