GAĆE OSTAVILA KOD KUĆE, GRUDI SAMO ŠTO NE ISPADNU IZ TRAČICA: Pevačica napravila pometnju u pantalonama koje PRKOSE ZDRAVOM RAZUMU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SMELO

GAĆE OSTAVILA KOD KUĆE, GRUDI SAMO ŠTO NE ISPADNU IZ TRAČICA: Pevačica napravila pometnju u pantalonama koje PRKOSE ZDRAVOM RAZUMU

Pop kultura -

Poznata reperka Saviti sinoć je bila jedna od zvanica na žurki svog kolege Drejka u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu, a na proslavi se pojavila u izazovnoj kombinaciji koja joj je pribavila status zvezde večeri. Slavna Amerikanka definitivno zna kako da skrene pažnju na sebe!

Atraktivna 30-godišnjakinja je poznata po izazovnim, smelim izdanjima, koja istovremeno otkrivaju mnogo, ali zapravo ne pokazuju ništa, pa je tom receptu pribegla i ovog puta.

Saviti
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je uskočila u crne, svečane pantalone sa zvono nogavicama koje bi bile sasvim uobičajene da nemaju detalj koji ih definitivno razlikuje od svega što ste do sada videli.

Ove pantalone imaju ekstremno plitak struk, do te mere nizak da bi jedan nagao ili žustar Savitin korak doveo do toga da definitivno pokaže više nego što želi. Svakako se jasno videlo da ne nosi gaćice!

Ona je pantalone upotpunila imrprovizovanom bluzom od tanane, crne tkanine koja zapravo više podseća na ešarpu, ali uradila je najvažnije - sakrila bradavice od radoznalih pogleda. No, istovremeno su cela Savitina leđa bila gola, a to je bio vrlo seksepilan prizor!

Saviti
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica je izdanje upotpunila sa puno srebrnog nakita, srebrnom tašnicom i cipelama sa ogromnim potpeticama, a pobrinula se i da njena frizura bude fazonska, pa je nabacila ekstradugu periku.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track