OTKRIVENO ŠTA JE ANĐELINA DŽOLI ISTETOVIRALA NA SREDNJIM PRSTIMA: Tiče se ovih predmeta koje je koristila kad je IZGUBILA NEVINOST
Foto: Profimedia

OBOŽAVA IH

OTKRIVENO ŠTA JE ANĐELINA DŽOLI ISTETOVIRALA NA SREDNJIM PRSTIMA: Tiče se ovih predmeta koje je koristila kad je IZGUBILA NEVINOST

Pop kultura -

Vest da je Anđelina Džoli rešila da ima još jednu tetovažu zaintrigirala je njene fanove koji su uglavnom smratali da crteži na srednjim prstima njenih ruku imaju veze sa Bredom Pitom. Otkriveno je o kakvim simbolima se radi. U pitanju je predmet koji čuvena glumica obožava.

Tatu majstor kojem je Anđelina Džoli ukazala poverenje Mr. K rekao je tetovaže nemaju veze sa Bredom Pitom odnosno da na glumičinim rukama ne piše "odje*i, Brede Pite" kako su fanovi pretpostavljali, a i želeli.

Paparaci su nedavno fotografisali Anđelinu Džoli pa i njene ruke. Glumica na srednjim prstima ima "mali bodež koji izgleda kao da probada kožu". Holivudska zvezda je veliki ljubitelj noževa, ima kolekciju ovih predmeta, a 2008. izjavila je ta zbirka ima veze sa porodičnom tradicijom kao i da ju je majka vodila da kupe bodeže kada je glumica imala 11 odnosno 12 godina, piše Page six.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

"Nisu to potpuno novi oštri noževi iz prodavnice. To su starinski prekrasni noževi iz drugih zemalja i zaključani su u kutiji tako da ih moj sin ne dira", rekla je Anđelina Džoli 2003. za ABC News.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Glumica koja obožava tetovaže, ranije je otkrila i detalj iz svog intimnog života, ističući da je i u ovu svrhu koristila noževe: "Imala sam noževe okolo... na početku svog prvog seksualnog odnosa, izvadila sam noževe i bila je to noć kada smo "napali" jedno drugo. Nije bolelo, bilo je hladno i osećala sam se tako primitivno i tako iskreno". Šta predstavljaju bodeži na njenim rukama, tek će se saznati.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:46

PORED TOGA ŠTO JE TATU MAJSTOR, SINDI POČINJE DA SE BAVI I TREP MUZIKOM! Bivša Modelsica otkrila detalje novih poslovnih poduhvata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track