EVO KAKO JE RIJANIN DRAGI REAGOVAO NA ČESTITKE ROĐENJA DRUGOG SINA: Na pitanje kako će se beba zvati, odgovorio KAO IZ TOPA (FOTO)
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PRESREĆAN

EVO KAKO JE RIJANIN DRAGI REAGOVAO NA ČESTITKE ROĐENJA DRUGOG SINA: Na pitanje kako će se beba zvati, odgovorio KAO IZ TOPA (FOTO)

Pop kultura -

Viđali smo poznatog repera AAP Rokija nasmejanog u javnosti, ali nakon što je sa pevačicom Rijanom trećeg avgusta dobio sina on naprosto blista od sreće. I dok se slavna mama još drži dalje od javnosti, nakon vesti o porođaju, njen dragi uveliko uživa u noćnim izlascima pa se tako sinoć susreo sa novinarima koji su ga pitali ono što mnoge zanima- kako će se beba zvati.

Rijana, ASAP Roki
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ASAP Roki bio je u poznatom klubu u Zapadnom Holivudu. Blitao je njegov osmeh, ali i odeća s obzirom na to da je nosio svetlucave pantalone. Nakon što mu je novinar čestitao rođenje drugog sina, odgovorio je kroz osmeh: "Hvala, brate". Pitanje o imenu bebe postavljeno mu je dok je ulazio u luksuzan džip: "Uskoro će biti objavljeno", poručio je presrećan otac za TMZ.

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Rijana i ASAP Roki su nedeljama držali u tajnosti da su dobili drugog dečaka. Izvor je izjavio da će i ime drugog sina poznatog para biti sa početnim slovom R kao što je slučaj sa roditeljima (pravo ime ASAP Rokija je Rakim Majers) i starijim RZA kako se zove prvo dete pevačice i repera.

Rijana se nije pojavljivala u javnosti nakon vesti o rođenju drugog sina, ali je 11. avgusta na njenom Instagram profilu objavljena nova bjuti kampanja njenog brenda. Sve do 21. avgusta nije se znalo da se porodila, a ovih dana joj fanovi uveliko čestitaju.

Rijana
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svetska muzička zvezda i njen partner sa kojim je zvanično u vezi od 2020. pokazali su prvog sina nekoliko meseci nakon njegovog rođenja, na snimanju za Vogue, ime su saopštili 11 meseci nakon radosnog događaja.

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Iako se nagađalo da je reč o imenu Noa, zapravo se radi o potpuno drugačijem imenu. Dečak nosi očevo prezime i očevo srednje ime koje se doduše pomalo razlikuje pa glasi Atelaston. Britanski list Daily mail naveo je da je mališan nazvan po producentu i reperu RZA, vođi Wu-Tang Clana, američkog hip-hop kolektiva koji je osnovan 1992. godine i u čiju čast je pokrenuta jedna modna marka. Rijana koja je pre šest meseci na Superboulu otkrila da je drugi put trudna, više puta nosila je odeću tog brenda.

Rijana
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Dokumenta o rođenju otkrila su i da se Rijana porodila u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Anđelesu. U ovom gradu rodila je i drugog sina.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:30

OVO SU MAMA I DŽIN BEBA OD 6,5 KG IZ GORNJEG MILANOVCA Pokušala da se porodi prirodno, pa ostala u ŠOKU: Ovo je retkost!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja