CEO SVET SAMO ZBOG 1 DETALJA BRUJI O VEZI BREDA PITA I NJEGOVE NOVE DEVOJKE: Evo zašto je čuvena ogrlica izazvala TRANS kod svih
Foto: Profimedia

svi o njima pričaju

CEO SVET SAMO ZBOG 1 DETALJA BRUJI O VEZI BREDA PITA I NJEGOVE NOVE DEVOJKE: Evo zašto je čuvena ogrlica izazvala TRANS kod svih

Pop kultura -

Detalji mnogo toga otkriju. Devojka Breda Pita pojavila se nedavno u Los Anđelesu, a ogromnu pažnju privukla je ogrlica koju je nosila. Zbog tog komada nakita svi su ubeđeni da znaju kuda vodi veza poznatog para.

Ines de Ramon nosila je ogrlicu sa priveskom u obliku sloba B koju je prikazala i u junu ove godine, a dok pristižu njene nove slike - komentariše se da se romansa nje i Breda Pita odlično odvija. Asesoar podseća na Diamond Initial ogrlicu, čija je cena 1.900 dolara.

Ines koja je potprdsednica brenda Anita Ko koji se upravo bavi dizajniranjem nakita. Dosta se hvali i njen stil odevanja, a ovaj put poglede je ukrala i Bristol Farms torba koju je ponela.

Ines i Pit ne pojavljuju se često u javnosti, zna se da su zajedno dočekali 2023. u Meksiku, i proslavili njegov 59. rođendan prošlog decembra. "Bredu se stvarno sviđa Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je jako draga. Ines je slatka, zabavna i energična. Ona je sjajna osoba. Bred voli da provodi vreme sa njom", rekao je izvor za magazin "Pipl".

Bred Pit
foto: screenshot

Za vezu Breda Pita i Ines saznalo se krajem 2022. kada su se pojavili na koncertu Bona u Njujorku. Izgledali su veoma blisko, poput pravog para, a ljudi blisku glumcu poručili su da je ova dizajnerka nakita postala važan član "Bredove ekipe".

Bred Pit, Ines de Ramon
foto: Profimedia

Nova romansa Breda Pita poklopila se sa promocijom filam "Vavilon" gde on igra glavnu ulogu. "Zli jezici" su rekli da je veza inicirana zbog promocije ovog ostvarenja, ali teško da glumcu treba bilo kakvo promovisanje. A i romansa traje duže od promovisanja.

Bred Pit bio je oženjen Dženifer Aniston pa Anđelinom Džoli sa kojom ima šestoro dece. Ines de Ramon bila je od 2019. do 2022. u braku sa glumcem Polom Veslijem, sa kojim je počela vezu 2018. godine. Zna se da su se rastali, ali nije poznato da li je razvod i sudski okončan.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:24

NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT! Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track