BIVŠA DIZNIJEVA ZVEZDA SE JAVNO OPIJALA PA ZAVRŠILA U ZATVORU: Nećete verovati zbog čega je hteo da se POTUČE (FOTO)
Foto: Anthony / Pacific coast news / Profimedia

PRIVELI GA

BIVŠA DIZNIJEVA ZVEZDA SE JAVNO OPIJALA PA ZAVRŠILA U ZATVORU: Nećete verovati zbog čega je hteo da se POTUČE (FOTO)

Pop kultura -

Bivša zvezda „Hane Montane” glumac Mičel Muso proveo je noć u teksaškom zatvoru nakon što je bio uhapšen zbog javnog opijanja i krađe kesice čipsa u subotu, saopštila je policija.

Muso, koji je pre deset godina bio u seriji Diznijevog kanala, u alkoholisanom stanju je oko 19:15 došetao u lokalni hotel i počeo jesti kesicu čipsa koju je uzeo bez da ju je platio, prema navodima policije.

Mičel Muso
foto: Adam Rose / Everett / Profimedia

Kada je osoblje reklo Musou, „koji je očito bio pijan” da plati za grickalicu te da je bio nasilan, prenosi policijski izveštaj Dallas Morning News.

Pozvana policija došla je u hotel i pronašla Musoa napolju, a bio je i vidno pijan. Uhapšen je zbog javnog opijanja i krađe ispod 100 dolara. Tokom hapšenja policija je primetila da Muso ima nekoliko nerešenih saobraćajnih upozorenja. Noć je proveo u Rockwall County Detention Centru, a kada je plaćena kaucija, pušten je u nedelju popodne.

Mičel Muso
foto: ason Merritt / Getty images / Profimedia

Muso je, inače, najpoznatiji po ulozi Olivera Okena u „Hani Montani” u kojoj je glumio pet godina sve do 2011. Glumio je u 90 epizoda ove poznate serije, prema njegovu IMDb profilu, a pojavio se u još nekoliko serija, uključujući Diznijevu „Par of Kings”. Ovaj bivši dečiji glumac rođen je u Garlandu u predgrađu Dalasa.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track