"ONA JE DEVOJČICA, A IZGLEDA KAO..." Slavnu pevačicu napali zbog SKANDALOZNE garderobe njene ćerke: "Zar je tako izašla iz kuće"?!
Foto: Instagram/jessicasimpson

na udaru kritike

"ONA JE DEVOJČICA, A IZGLEDA KAO..." Slavnu pevačicu napali zbog SKANDALOZNE garderobe njene ćerke: "Zar je tako izašla iz kuće"?!

Pop kultura -

Džesika Simpson, bivša pevačica, koja poslednjih godina je u centru pažnje zbog svoje transformacije i gubitka kilograma, trenutno je na udaru kritike jer je dozvolila ćerki Maksvel (11) da na Instagramu pozira u provokativnoj garderobi.

Džesika Simpson objavila je zajedničku fotografiju sa njenom starijom ćerkom na kojoj je Maksvel u teksas suknji i uzanom teksas topu.

Garderoba devojčice izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a naročito u sekciji za komentare pevačice.

"Da li je moguće da devojčici od 11 godina dopuštaš da izgleda kao da je u dvadesetim", "Zašto bi bilo ko dozvolio da mu dete ovako izgleda", "Tako je izašla iz kuće?", "Ona je devojčica, a izgleda kao...", "Ne razumem, Džesika je godinama pričala kako su je preterano erotizovali kao devojku i da je zbog toga patila godinama, a sad tera svoju ćerku da prolazi kroz isto, umesto da je štiti", samo su neki od brojnih komentara.

Pevačica je pre fotografije koja je izazvala razne reakcije na Instagramu pričala o tome kako ju je ćerka pitala da li bi trebalo da se oseća loše jer je najviša u svom odeljenju.

"Pitala me je da li treba da se oseća nesigurno. Rekla sam joj - apsolutno ne. Ti si to što jesi i ne treba da budeš ništa drugo", rekla je Džesika.

Džesika Simpson između ostalog u nedavnom intervjuu se dotakla transformacije i gubitka kilaže i da se trudila da nikad pred svojom decom ne priča o ishrani.

"Oni vide da živim zdrav život. Prestala sam i da pijem alkohol u njihovom prisustvu jer želim da im budem uzor", zaključila je Simpson.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:10

MAMA U LUDOM PROVODU! Luna Đogani u prekratkoj haljini zagolicala maštu, ljudi ne veruju koliko je S*KSI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja