"IZNERVIRALA SI ME" Oglasila se majka Rite Ore nakon što se pevačica ogrnula SRPSKOM ZASTAVOM! Urlala na ćerku, a sad poručuje OVO
Foto: Twitter/ckakosmicka

PRAŠINA SE NE SLEŽE

"IZNERVIRALA SI ME" Oglasila se majka Rite Ore nakon što se pevačica ogrnula SRPSKOM ZASTAVOM! Urlala na ćerku, a sad poručuje OVO

Pop kultura -

Rita Ora, pevačica poreklom iz Prištine, ogrnula se srpskom zastavom na nedavnom koncertu i tako izazvala burne reakcije, a ovim povodom se oglasila i njena majka.

Podsetimo, pevačica je naišla na brojne komentare zbog nošenja srpske zastave, a njena majka Vera Ora otkrila je da joj nije bilo svejedno zbog onoga što je njena ćerka uradila, a kako su prenosili mediji, ona je na svoju ćerku vikala u bekstejdžu.

Rita Ora
foto: Printscreen Instagram

"Žao mi je što sam vikala, ali si me iznervirala", napisala je njena majka na Instagram storiju u kom je objavila fotografiju na kojoj pevačica pokazuje dvoglavog orla.

Podsetimo, nakon brojnih kritika pevačica se pravdala kako nije znala da je reč o srpskoj zastavi.

"Sinoć, dok sam nastupala na SZIN festivalu u Mađarskoj, dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od svetla direktno u očima nisam mogla jasno da vidim koju državu predstavlja zastava. Čim sam sišla s bine, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava", izjavila je, dodajući kako je "ponosna kosovska Albanka".

U međuvremenu se pojavio novi video koji pokazuje trenutak kad je pevačica sama uzela zastavu od muškarca iz publike, te ju je ponela sa sobom na binu.

Podsetimo, pevačica je u više navrata svojim ponašanjem razbesnela Srbe, a jedan od poslednjih ispada bila je njena reakcija na Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track