KANJE VEST SKINUO PANTALONE, A NJEGOVA SUPRUGA KLEKNULA ISPRED NJEGA: Šok prizor na brodiću, videla se GOLA ZADNJICA, svi ZGROŽENI
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

SKANDAL

KANJE VEST SKINUO PANTALONE, A NJEGOVA SUPRUGA KLEKNULA ISPRED NJEGA: Šok prizor na brodiću, videla se GOLA ZADNJICA, svi ZGROŽENI

Pop kultura -

Reper Kanje Vest ne prestaje da niže skandale sa svojom suprugom Bjankom Ćensori, s kojom se trenutno nalazi u Veneciji, a ovoga puta se čini da su ozbiljno pomerili granice.

Reper je uslikan na brodiću otkrivene zadnjice, dok pred njim kleči njegova 28-godišnja supruga Bjanka, te su mnogi na osnovu prizora zaključili da ga je oralno zadovoljavala usred bela dana na javnom mestu.

Kanje Vest
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vulgarni prizor iz Venecije osudili su širom sveta, a paru su se u vožnji pridružili vozač i nepoznata prijateljica. Vest, koji je bio odeven u crno, sedeo je na povišenom i vrlo otvorenom delu brodića s delimično spuštenim pantalonama, dok mu je lice bilo pokriveno, a dok je Bjanka klečala pred njim, reper je razgledao grad.

Vest i Ćensori inače već danima šokiraju tamošnju javnost, a meštani su se navodno bunili zbog njenih vrlo problematičnih odevnih kombinacija.

Kanje Vest
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tako se nedavno pojavila u ekstremno lascivnom i provokativnom izdanju u javnosti. Ona je izabrala providne najlon čarape, kao i majicu u istoj nijansi, a ovaj autfit vrlo verno imitira golotinju i zaista je šokantno neukusan.

Kako su joj se jasno ocrtavale bradavice ispod ove bluze, ona je pokušala da ih sakrije crnom torbom koja se nosi preko ramena, ali u svetlu ostatka njenog izdanja, ovaj potez je bio uzaludan.

Bjanka Senzori
foto: Profimedia

Italijanske društvene mreže, ali i mediji, doslovce "gore", a većina tvrdi da je Bjanka počinila zločin koji spada pod "javnu nepristojnost". Za ovo delo, prema italijanskom Ustavnom sudu", može da bude izrečena novčana kazna od 5. 000 do 10.000 evra, a ako se odigrava u blizini mesta na kom se nalaze maloletnici postoji i mogućnost kazne zatvora od četiri meseca do četiri godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track