JAKO ME BOLI KOLIKO MI NEDOSTAJEŠ! Slavna pevačica pati zbog smrti svog oca: Bio je ratni veteran i ona ga je jako volela!
Foto: Profimedia

FOTO

JAKO ME BOLI KOLIKO MI NEDOSTAJEŠ! Slavna pevačica pati zbog smrti svog oca: Bio je ratni veteran i ona ga je jako volela!

Pop kultura -

Američka pevačica Alesija Bet Mur (43), svima poznata kao Pink, imala je odličan odnos sa ocem Džejmsom Murom, koji je preminuo u avgustu 2021. od raka prostate.

Bol od njegovog odlaska ne jenjava. Iako su se njeni roditelji razdvojili kada je pevačica imala 10 godina, nikada nije zaboravila koliko se Džejms brinuo za Pink kada je imala napade astme. Njen otac je bio ratni veteran, borio se u Vijetnamu, a zatim se zaposlio kao prodavac osiguranja u Americi.

Uvek je bio tu za nju, šta god joj je trebalo, iako je bio svestan da ona finansijski stoji bolje od njega. Sa unucima, koje je Pink dobila iz braka sa često se viđao i uživao u tome što je deda. Stoga nije iznenađujuće što se setila svog tate povodom 2. godišnjice njegove smrti i napisala dirljivu posvetu na svom Instagramu.

- Nedostaješ... Svima, ne samo meni, već posebno deci. Ponekad mrzim kako vreme leti i što koristimo šale i zabavu da bismo se zaštitili od osećaja gubitka, bola i povređenosti. Danas mi jako bolno nedostaješ i samo mi je drago što si se zauvek oslobodio bola sa kojim si na kraju morao da se nosiš. Tebe više ništa ne boli, ali nas – da. Nadam se da tamo gde si ti i dalje sve oko sebe zasmejavaš i pevaš im, kao što si pevao meni i svojim unucima. I najviše od svega, nadam se da osećaš ljubav koju ti šaljemo, moj dragi, nikad prežaljeni tata... - napisala je Pink.

Pink je za magazin "People" rekla da je u početku mislila da je niko neće voleti kao on. To je bila njena prva misao kada je izgubila oca. Dodala je da se oseća usamljeno. Rekla je šta bi ga pitala ako može.

- Kao roditelj, morate pustiti deci da sama donose odluke. Ponekad želite da ih zaustavite, ali shvatite da ne možete. A sada sam shvatila da je moj tata, u nekoliko navrata, zadržao svoj stav za sebe da bih ja mogao da donosim svoje odluke. I sada bih ga pitala šta on zaista misli o svemu tome - rekla je ona.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:58

PRIGOŽIN JE DO SADA DVA PUTA UMRO! Pilot izrazio SUMNJU u smrt vođe Vagnera: Nije isključeno da ga pronađu negde na Floridi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track