BIVŠA ŽENA ORLANDA BLUMA OPET U DRUGOM STANJU! Čeka četvrtu bebu i uživa u trudnoći: Slavna manekenka blista u drugom stanju!
Foto: Profimedia

FOTO

BIVŠA ŽENA ORLANDA BLUMA OPET U DRUGOM STANJU! Čeka četvrtu bebu i uživa u trudnoći: Slavna manekenka blista u drugom stanju!

Pop kultura -

Srećne vesti Miranda Ker, bivša žena Orlanda Bluma, je podelila na Snapchat-u, na društvenoj mreži na kojoj je njen suprug, milijarder Evan Špigel, izvršni direktor.

- Tako sam uzbuđena što mogu da najavim bebu broj četiri - napisala je uz fotografiju na kojoj pokazuje trudnički stomak.

Miranda Ker
foto: Printscreen

U sledećoj objavi otkrila je da stiže još jedan sin! Slavni par već ima sinove Majlsa (3) i Harta (5), a Miranda iz braka sa Orlandom Blumom ima 12-godišnjeg sina Flina.

Inače, ona ne krije oduševljenje novom izabranicom svog bivšeg, Orlanda Bluma, koji je godinama u srećnoj vezi sa pevačicom Kejti Peri.

- Jako sam srećna zbog toga što delim roditeljske obaveze sa Orlandom i Kejti - rekla je Miranda za australijsko izdanje magazina „Vog“.

Miranda Ker
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

- Od prvog dana kada smo odlučili da se rastanemo, ja sam mu rekla da, šta god da radimo, želje našeg sina treba da stavimo na prvo mesto, a ne naše. Tako pravimo odluke. Porodica je za mene broj jedan prioritet, onda posao, zatim moja kompanija, i tek onda dolaze moji prijatelji, nažalost. Tešim se jer mislim da neće tako biti zauvek - zaključila je nedavno manekenka koja je u braku sa glumcem bila šest godina.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:30

DŽIN BEBA ĆE PRAVO IZ PORODILIŠTA U ŠKOLU Pavle se rodio sa 6,5 kila, iznenadio ceo Gornji Milanovac, doktora i rođenu majku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track