OGLASIO SE POZNATI PAR POSLE VESTI O RAZVODU: Bili u braku 4 godine i dobili 2 ćerke, ali nisu uspeli da sačuvaju porodicu
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

na instagramu

OGLASIO SE POZNATI PAR POSLE VESTI O RAZVODU: Bili u braku 4 godine i dobili 2 ćerke, ali nisu uspeli da sačuvaju porodicu

Pop kultura -

Džo Džonas i Sofi Tarner objavili su u sredu zajedničku izjavu u kojoj su prvi put javno govorili o svom razvodu.

„Posle četiri divne godine braka zajednički smo odlučili da sporazumno okončamo naš brak“, napisao je sada već otuđeni par u objavi na Instagramu.

Džo Džonas, Sofi Tarner, razvod
foto: Printscreen/Instagram

„Postoji mnogo spekulacija o tome zašto, ali, zaista, ovo je jedinstvena odluka i iskreno se nadamo da svi mogu poštovati naše želje za privatnošću za nas i našu decu.

Izjava je usledila dan nakon što je Jonas (34) podneo zahtev za razvod od Sofi (27) u Majamiju, navodeći u sudskim dokumentima koje je pribavio Page Six da je njihova zajednica „nepovratno polomljena“.

Član Jonas Brothers-a je takođe tvrdio u podnesku da njegove dve ćerke koje je dobio sa zvezdom „Igre prestola“ žive prvenstveno sa njim, ali on traži „zajedničku roditeljsku odgovornost“ nakon njihovog razlaza.

Džo Džonas, Sofi Tarner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor blizak porodici Džonas rekao je za ekskluzivno za Page Six u utorak da je „razvod bio poslednje sredstvo za Džoa“, koji „nikada nije želeo da razbije svoju porodicu, ali morao je da preduzme ono što je smatrao najboljim putem za njegove devojke.”

„Džo je konačno došao do tačke kada je osetio da je iscrpeo sve opcije da spase brak“, dodao je insajder.

Problemi para su prvi put dospeli na naslovne strane u nedelju kada je Page Six pisao o razvodu.

Džo Džonas, Sofi Tarner
foto: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Džo istražuje najbolje opcije za svoju budućnost“, rekao je tada izvor.

Uprkos njihovoj razdvojenosti, pevač je otpevao ljubavnu pesmu „Oklevaj” (Hesitate) za svoju uskor buvšu suprugu , na koncertu JoBros-a u nedelju uveče.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: Profimedia

Džo i Sofi prvi put su viđeni zajedno 2016., a verili su se godinu dana kasnije. Cela porodica skupila se 2019. kada su se venčali, a već 2020. dočekali su prvo dete, ćerku Vilu. Prošle godine stigla je i druga devojčica, čije ime nisu otkrili javnosti. Važili su za jedan od najstabilinijih parova u Holivudu, ali sada isplivavaju priče o njihovim različitim životnim stilovima - Džo je više kućni tip, a Sofi je više za provod i žurke. Kako je Holivud u pitanju, raspredaće se još priča kako vreme bude odmicalo...

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track