JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVILA ODEVNOM KOMBINACIJOM: Obukla komad za kojim su poludele žene, a možete ga pronaći i u TATINOM ORMARU
Foto: Nenad Kostić

tiha elegancija

JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVILA ODEVNOM KOMBINACIJOM: Obukla komad za kojim su poludele žene, a možete ga pronaći i u TATINOM ORMARU

Pop kultura -

Jelena Đoković ne prestaje da oduševljava modnim kombinacijama. Iako je ovog leta imala pune ruke posla, od bodrenja Novaka na turnirima, preko porodičnih do poslovnih obaveza, čini se da u svakom momentu ima savršen autfit.

Jelena Đoković
foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Na svom Instagram profilu redovno deli momente kako iz privatnog, tako iz poslovnog života, a ovog puta je promovišući radionicu za decu, na kojoj će ugostiti dr Gabora Matea, oduševila sve savršenom odevnom kombinacijom.

Diskretna elegancija

Ona nosi jedan modni komad, koji su nekada nosili muškarci, danas ga žene obožavaju, a odiše ženstvenošću. Jelena je ponela belo na belo autfit - bele pantalone iskombinovala je sa belim "muškim" prslukom na kopčanje i diskretnim nakitom.

Ovo je veoma trendi cele sezone, a devojke širom sveta oduševljene su novim ženskim stilom, koji muškm kroju daje ženstvenost, te se neretko može videti i na ulici kod dama sa istančanim ukusom, a može se naći i u tatinom ormaru.

Naravno, pohvale za izgled nisu izostale, a možemo reći da Jelena prati modne trendove u stopu, te predstavlja uzor mnogim damama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track