CVETNA HALJINA JELENE ĐOKOVIĆ JE ZVEZDA TRIBINA US OPENA: Gola ramena i čipka savršeno ističu ženstvenost! Totalni modni hit
Foto: Printscreen/Instagram

PODRŠKA SUPRUGU

CVETNA HALJINA JELENE ĐOKOVIĆ JE ZVEZDA TRIBINA US OPENA: Gola ramena i čipka savršeno ističu ženstvenost! Totalni modni hit

Pop kultura -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale US Opena nakon pobede nad Amerikancem Benom Šeltonom, a sa tribina ga je bodrila supruga Jelena Đoković. Ona je neizostavna podrška u loži, a svaki put iznova oduševi modnim odabirom.

Jelena Đoković
foto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

Jelena Đoković se i za ovakve prilike odlučuje za eleganciju, a njena modna izdanja postala su nepogrešiva. Ovaj put Jelena se odlučila za belu haljinu sa cvetnim dezenom. Krase je zanimljivi detalji poput čipke na rubovima dekoltea, a tanke bretele daju posebnu notu romantičnosti.

U poslednje vreme Jelena bira haljine s golim ramenima, koje joj fenomenalno stoje i ističu ženstvenost. Frizura je pratila celu ovu priču, a ovaj put Noletova supruga odlučila se za romantične pletenice.

Jelena Đoković
foto: Printscreen Instagram

Celu kombinaciju zaokružila je decentnim nakitom u vidu zlatnih alki, koje je uparila sa diskretnim narukvicama. Šminka je, kao i uvek kada je Jelena u pitanju bila prirodnih tonova, koja je naglasila njenu lepotu.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track