LJUBILI SE NA CRVENOM TEPIHU KAO DA IM JE POSLEDNJE: Nisu se obazirali na prisutne, a njen GOLI kombinezon mamio uzdahe (FOTO)
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

zabiberili

LJUBILI SE NA CRVENOM TEPIHU KAO DA IM JE POSLEDNJE: Nisu se obazirali na prisutne, a njen GOLI kombinezon mamio uzdahe (FOTO)

Pop kultura -

Filmski festival u Veneciji sinoć je svečano zatvoren, a uprkos izostanku velikih holivudskih imena usled štrajka tamošnjih glumaca, imali smo prilike da uživamo u vrhunskom glamuru, zanimljivim kreacijama, pa i nekim škakljivim momentima.

Danijel dal Moro, Venecija
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

A jedan od najstrastvenijih trenutaka na festivalu definitivno su priredili model i influenserka Orijana Markoli i njen dečko Danijel dal Moro, inače poznata italijanska rijaliti zvezda.

Orijana, koja je rodom Venecuelanka, na crveni tepih Filmskog festivala u Veneciji donela je malo vrelog, senzualnog duha latinske Amerike, prošetavši istim u lascivnom, smelom, iako mnogo puta viđenom izdanju.

Danijel dal Moro, Venecija
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova 31-godišnjakinja opredelila se za pripijeni "goli" kombinezon, odnosno onaj u boji kože, prikriven hiljadama svetlucavih cirkona. On je ocrtao sve njene obline i ponašao se baš poput druge kože, a Orijana ga je upotpunila srebrnim sandalama sa kaišićima i crno-srebrnom clutch torbicom.

Danijel je, pak, izabrao klasično, elegantno odelo u crnoj boji upotpunivši ga belom košuljom i crnom leptir-mašnom. No, od njihovih izdanja mnogo više pažnje privuklo je pažnju njihovo ponašanje - par nije skidao ruke jedno sa drugog, vatreno su se ljubili i pipkali i napravili pravi šou za fotografe i posetioce!

Danijel dal Moro, Venecija
foto: Anna Maria Tinghino / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovi mladi, zgodni, zaljubljeni "golupčići" praktično nisu prestajali da se ljube, a da li zaista nisu mogli da zauzdaju strasti ili su pak ciljano hteli da se nađu u centru pažnje, ostavljamo vam da procenite.

Inače, zanimljivo je da je par navodno trajno raskinuo pre samo nekoliko nedelja, ali očito raskid nije dugo potrajao. Danijel i Onorija su i inače poznati po burnoj vezi, odnosno čestim prekidima i pomirenjima.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:27

JAVLJAJU MI SE LJUDI IZ SARAJEVA KOJE JE SRAMOTA! Radoš Bajić za Kurir TV: Filmski festival je od sada JEDNA OGROMNA PUTAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track