IMA 33 GODINE, A VEĆ JE NA LISTI NAJBOLJIH IZVOĐAČA SVIH VREMENA: Tejlor Svift je uspela ono što nijedna zvezda današnjice nije
Foto: Profimedia

OGROMAN USPEH

IMA 33 GODINE, A VEĆ JE NA LISTI NAJBOLJIH IZVOĐAČA SVIH VREMENA: Tejlor Svift je uspela ono što nijedna zvezda današnjice nije

Pop kultura -

Tejlor Svift najveća je zvezda današnjice, a to pokazuje i Bilbordova lista najvećih izvođača svih vremena. Na prvom mestu su već tradicionalno Bitlsi, nakon njih Roling Stonsi, a na trećem mestu je Elton Džon.

Potom slede tri ženske zvezde - Maraja Keri, Madona i Barbra Strejsend, a odmah nakon Majkla Džeksona, na osmo mesto dospela je Tejlor Svift. Ona je najmlađa izvođačica koja se našla u top 10 izvođača svih vremena.

Ruši rekorde

Ovo nije nikakvo iznenađenje za sve koji poznaju rad Tejlor Svift. U julu ove godine Tejlot je postala pevačica s najviše albuma na prvom mestu Bilbordove liste. Do toga je došlo nakon objave albuma "Speak Now (Taylor's Version)".

Svift je takođe postala prvi živi izvođač u gotovo 60 godina koja je imala četiri albuma u top 10 u isto vreme. Među njima su uz "Speak Now" još i "Midnights", "Lover" i "Folklore". Iz Bilborda su rekli da je Svift takođe postala prva živuća izvođačica koja je istovremeno imala 11 albuma među 200 najboljih.

U oktobru prošle godine Svift je postala prva izvođačica ikada koja je istovremeno zauzela svih 10 mesta na američkoj top listi pesama nakon izdavanja desetog studijskog albuma "Midnights".

Neverovatna zarada od turneje

Trejlor je trenutno na koncertnoj turneji Eras Tour. Turneja je nesumnjivo postigla globalni uspeh i mnoge koncerte je rasprodala u tek nekoliko minuta nakon što su ulaznice bile puštene u prodaju. Pevačica po koncertu zarađuje neverovatnih 13 miliona dolara.

Uspeh turneje je toliko velik da izveštaj Wall Street Journala predviđa da će njena turneja zaseniti oproštajnu turneju Eltona Džona u smislu bruto prihoda od ulaznica, robe i sponzorstava.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:03

ŠTA SU SRBI GUGLALI U 2020? Nećete verovati - najpretraživaniji pojam ima veze sa UČENJEM (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track