MILIJARDER TOKOM NJENOG POROĐAJA URADIO NEŠTO NEČUVENO : Bivša partnerka Ilona Maska priznala i da li joj dozvoljava da viđa DECU
Foto: Profimedia

neverovatno

MILIJARDER TOKOM NJENOG POROĐAJA URADIO NEŠTO NEČUVENO : Bivša partnerka Ilona Maska priznala i da li joj dozvoljava da viđa DECU

Pop kultura -

Grajms, bivša partnerka Ilona Maska i majka njegovo troje dece, otkrila je da ju je slavni milijarder veoma uznemirio i povredio tako što je porodici i prijateljima slao njene fotografije u trenutku dok je imala carski rez.

Ovo je obelodanjeno u novoj Maskovoj biografiji pisca Voltera Ajzaksona, koji je intervjuisao Grajms u nekoliko navrata dok je u prethodne tri godine pratio lik i delo osnivača Tesle.

Ilon Mask
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, Ilon Mask je u subotu otkrio da je sa pevačicom dobio i treće dete u šta javnost do sada nije bila upućena. Ovo priznanje došlo je samo nekoliko dana nakon što ga je optužila da je sprečava da viđa njihovu decu.

Ova neobična 35-godišnjakinja Ajzaksonu je otkrila da je njen bivši partner slao njenom ocu i braći njene slike sa porođajnog stola u trenutku dok su lekari obavljali carski rez. Dodala je i da on uopšte ne shvata zašto ju je to ponašanje iznerviralo.

"On jednostavno nije shvatao zašto sam se uznemirila", rekla je Grajms.

Podsetimo, i treće dete Maska i Grajms dobilo je veoma čudno ime - Tau Tehno Mehanikus ili skraćeno Tau, a ne zna se koliko je beba stara. Bivši par već ima trogodišnjeg sina X Æ A-12 koga jednostavnije zovu X i jednogodišnju ćerkicu Eku Dark Sajdirijal koja je poznata i kao Y.

Ilon Mask
foto: EPA Ludovic Marin Pool

Javnost je informisana o ovome ubrzo nakon što je Grajms javno zamolila Ilona da joj da "da vidi svog sina", ali je ta objava na društvenim mrežama ubrzo obrisana. Nejasno je da li je mislila na mlađeg Taua ili starijeg X-a. Ona je u istoj objavi priznala da nikada do tog trenutka nije videla sliku dece Maskovih blizanaca, koje je dobio sa prijateljicom Šivon Zilis, iako je to navodno "uništilo" njenu porodicu.

Inače, Mask i Kler Baučer, kako je pravo ime pevačice, zabavljali su se tri godine, a rastali su se u martu 2022, iako su i posle toga ostali u dobrim odnosima.

Milijarder ima ukupno jedanaestoro dece sa tri različite žene.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:04

Ilon Mask nakratko nije bio najbogatiji na svetu! STRUČNJAK ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Oni nemaju moral, TI LJUDI SVE MERE NOVCEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track