OVAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ IZGLEDALA NA PRVOM NOVAKOVOM FINALU: Snimak iz prošlosti pokazuje KAKVA JE ZAPRAVO Noletova supruga
Foto: Profimedia

OSTALA SKROMNA I PRIRODNA

OVAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ IZGLEDALA NA PRVOM NOVAKOVOM FINALU: Snimak iz prošlosti pokazuje KAKVA JE ZAPRAVO Noletova supruga

Pop kultura -

Jelena Đoković privlači pažnju javnosti gde god da se pojavi, a pravim odabirom modnih kombinacija izgradila je svoj prepoznatljiv i nepogrešiv stil.

Godinama je dobijala pozitivne kritike na račun svog odevanja i postala je veoma primećena u ložama na teniskim terenima. Iako je "naša", slobodno možemo reći da je postala jedna od najstilizovanijih dama u teniskom svetu kada je reč o suprugama igrača.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Na poslednjem odigranom Novakovom finalu na US Open-u, videli smo je u prelepoj haljini, prirodnog izgleda, a da li se sećate kako je izgledala u finalu kada je Novak osvojio svoju prvu titulu?

Bilo je to 2006. godine u Holandiji na ATP turniru u Amersfortu. Tada su ga iz lože pratili tadašnja devojka, današnja supruga Jelena, i trener Marjan Vajda.

Jelena Ristić, kako joj je devojačko prezime, koja je tada imala 20 godina, na sebi je imala običnu majicu roze boje i farmerke sa kaišem. Nosila je i ogrlicu i, naravno, i tada je prezentovala prirodan izgled kom je već godinama verna.

Ono što se nije menjalo je - njen osmeh. Ona se raduje svakoj Novakovoj pobedi, kako prvoj tako i svakoj narednoj i daje mu vetar u leđa.

Jelena Đoković
foto: Printscreen Twitter

Kako je prirodna i od početka karijere sa njim, ne čudi da je osvojila njegovo srce.

(Kurir.rs/ Ona.rs)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track