POSLE UBADANJA PČELAMA PO LICU, NA RED JE DOŠAO JOŠ BIZARNIJI TREND: Holivudske zvezde se UTRKUJU za ovaj kozmetički tretman FOTO
Foto: Jeremy Burke / Alamy / Alamy / Profimedia, Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

tvrde da su tako lepše

POSLE UBADANJA PČELAMA PO LICU, NA RED JE DOŠAO JOŠ BIZARNIJI TREND: Holivudske zvezde se UTRKUJU za ovaj kozmetički tretman FOTO

Pop kultura -

Postoje zaista neobični tretmani za lepotu. Dosad smo čuli kako je Kim Kardašijan pobornik „vampirskog‟ tretmana lica i da Gvinet Paltrou redovno odlazi dermatologu da je ubada pčelama po licu. Ali Kejt Blanšet nedavno je progovorila o još jednom bizarnom kozmetičkom poduhvatu.

Kim Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Blanšetova je govorila o stvarima vezanim za lepotu za Vogue Australia, pa je spomenula i da su ona i njena koleginica iz poslednjeg filma, Ocean’s 8, Sandra Bulok, zajedno posetile jedan njujorški spa, gde su videle stručnjaka za kozmetiku lica Džordžiju Luiz. Luizova im je nanela na lice tretman penisom, a Oskarovka kaže:

Kejt Blanšet
foto: Rojters

"Nisam sigurna otkud taj naziv, možda zbog toga što mirisom podseća na spermu, ali ima nekog enzima u masci”.

Luizova je za PeopleStyle izjavila da je sve počelo prošle godine, kada je Bulokovoj htela da osveži kožu i vrati joj svetlucavost, ali na nov način, da ne mora da ide pod lasere, ali da efekat potraje. Nanela joj je ovu posebnu kombinaciju, a nakon nekoliko nedelja svi su hteli da znaju odakle koži takav sjaj, pa je tako rođen novi tretman lica.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Luizova kaže da maska ne sadrži ništa problematično, ali da je nadimak maske, na njenu žalost, nastao uprkos njenim objašnjavanjima sadržaja kreme. Setila se usput i slučaja kada je upotrebila placentu od svinje na klijentu koji je bio vegan, pa je nastao problem.

Krema je odobrena od strane zdravstvene organizacije, a košta 650 dolara. Luizova kaže da se holivudske zvezde utrkuju koja će pre dobiti termin kod nje.

(Kurir.rs/Glossy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track