ON JE NAJZGODNIJI RUS ZA KOJIM ŽENE SEKU VENE: Izgleda kao Apolon, a svojoj ženi je uradio NEOPROSTIVU STVAR (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

RUŽAN RASTANAK

ON JE NAJZGODNIJI RUS ZA KOJIM ŽENE SEKU VENE: Izgleda kao Apolon, a svojoj ženi je uradio NEOPROSTIVU STVAR (FOTO)

Pop kultura -

Gleb Savčenko je renomirani rusko-američki igrač, koreograf i model, nadaleko poznat po svom izuzetnom talentu i zadivljujućim nastupima. Rođen je 16. septembra 1983. godine u Moskvi, a od ranog detinjstva razvio je strast za plesom i posvetio se savladavanju različitih stilova, te je već sa osam godina bio na sceni.

Sa godinama rigorozne obuke i nepokolebljive odlučnosti, Savčenko se etablirao kao istaknuta ličnost u svetu takmičarskog plesa. Popularnost je stekao zahvaljujući svojim nastupima u poznatoj TV emisiji „Ples sa zvezdama“, gde su njegova neverovatna veština, harizma i neosporni talenat na sceni očarali publiku širom sveta.

Savčenkova karijera ispunjena je brojnim dostignućima i nezaboravnim nastupima. Njegov put od mladog entuzijaste plesa u Moskvi do međunarodne senzacije obeležen je istrajnošću i nepokolebljivom posvećenošću.

Osim toga, kada se pojavi na sceni, žene ne mogu da odole njegovom zavodljivom pogledu i osmehu, kao i izvajanom mišićavom telu.

Iako na profesionalnom planu samo niže uspehe, pre tri godine doživeo je ljubavni brodolom. Posle 14 godina braka sa profesionalnom plesačicom Elenom Samodanovom odlučili su 2020. da na njihov zajednički život stave tačku, piše Kurir Stil.

A kako je Elena otkrila tada za medije, glavni razlog rastanka bilo je konstantno Glebovo neverstvo. Pošto nije više mogla da se pravi da ne vidi prevare, odlučila je da se razvede.

Međutim, ovaj zgodni dasa pokušao je sve da zataška, te je ove navode oštro demantovao. Osim toga, otišao je i korak dalje i za medije je izjavio da ga je bivša supruga razočarala jer je odlučila da privatni život iznosi u javnost.

Prethodno su njih dvoje u Rusiji bili jedan od omiljenih parova, a zajedno su osvojili i Ameriku. Kruna njihove ljubavi su dve ćerkice, te im je posle razvoda glavni cilj bio da ih zaštite od medija i neprijatnih situacija.

„Moj prioritet broj jedan trenutno i uvek će biti moje ćerke i da ovaj razvod ima što je moguće manji efekat na njih. Ponekad veze ne uspeju i ovo je jedan od onih trenutaka. Elena i ja smo se složili da budemo prijateljski nastrojeni jedno prema drugom. Ćerke i njihov razvoj i napredak su nam na prvom mestu“, rekao je tada Gleb.

Potom su u medijima počele da se pojavljuju razne spekulacije, te su plesača spajali sa brojnim koleginicama. Sve je interesovalo da li je baš neka od njih kriva za razvod.

„Moj odnos sa Krišečom u Plesu sa zvezdama bio je potpuno prijateljski. Neću dozvoliti da se laži šire interentom, ona nije kriva sa moj razlaz sa ženom“, bio je jasan tada plesač.

A onda je uplovio u vezu, takođe sa plesačicom Elenom Bel Zbližilo ih je to što oboje imaju decu istih godina. Prvi put se o njihovoj romansi šuškalo u julu 2021. godine, a njihova ljubav do danas traje.

Jedna od dve Savčenkove ćerke je otprilike istih godina kao Belina ćerka i njih dve su postale jako bliske u poslednjih nekoliko godina, što Glebu i Bel mnogo znači.

Čuvenom plesaču je ovo prva zvanična veza otkako je potpisao papire za razvod, a neretko jedno drugom upute i romantične poruke preko društvenih mreža.

(Kurir.rs/ Stil)

Bonus video:

00:43

Rus u Beogradu razljutio svog komšiju Srbina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track