"VOLEO JE ŠTO SAM DETE, ZVAO ME BEBOM" Gnusni detalji ispovesti žene koja tvrdi da ju je komičar MALOLETNU SILOVAO! Svi ZGROŽENI
Foto: Printscreen YouTube

ISPLIVAVAJU NOVI DETALJI

"VOLEO JE ŠTO SAM DETE, ZVAO ME BEBOM" Gnusni detalji ispovesti žene koja tvrdi da ju je komičar MALOLETNU SILOVAO! Svi ZGROŽENI

Pop kultura -

Poznati glumac i komičar Rasel Brend u petak je na svom Jutjub kanalu demantovao niz optužbi protiv njega, uključujući onu da je navodno silovao, seksualno napao i zlostavljao četiri žene, od kojih je jedna bila maloletna.

Prva žrtva tvrdi da je bila u "emocionalno nasilnoj i kontrolišućoj vezi" s Brendom kao tinejdžerka, otkrio je Channel 4 Dispatches u emisiji u subotu, prenosi Daily Mail.

Glumac je demantovao medijske navode insistirajući na tome da su njegovi odnosi uvek bili sporazumni. Izveštaje je opisao "nečuvenim i agresivnim napadima".

Rasel Brend
foto: Profimedia

"U vreme najveće slave bio sam vrlo, vrlo promiskuitetan. Međutim, odnosi koje sam imao apsolutno su uvek bili sporazumni. Tada sam uvek bio transparentan oko toga, gotovo previše transparentan, a transparentan sam i sada. Postoji li neka druga agenda u igri", rekao je Brend.

Jedna od devojaka koje su ga optužile tvrdi da je imala 16 godina kada su započeli vezu, a upoznali su se u kupovini u centru Londona. Žrtva tvrdi da je Brend poslao auto u njenu školu da je odveze s nastave.

Takođe tvrdi da ju je komičar smatrao detetom tokom njihove tromesečne veze, nazivajući je "moja beba" i "moja mala lutkica" kada je otkrio da je nevina. Jednom prilikom komičar joj je "ugurao svoj penis u grlo", a prestao je tek nakon što ga je udarila šakom u stomak, navode strani mediji.

Još jedna žena tvrdi da ju je Brend silovao u svom domu u Los Anđelesu. Novinski detalji tvrde da je isti dan bila lečena u kriznom centru za silovanje i da mu je nakon toga poslala poruku u kojoj je pisalo: "Kada devojka kaže ne, to znači ne".

Rasel Brend
foto: Profimedia

Treća žena tvrdi da ju je seksualno napastovao u svom domu u zapadnom Holivudu nakon što su se upoznali u Anonimnim alkoholičarima. Četvrta tvrdi da ju je fizički i emocionalno zlostavljao, te da ju je zgrabio i ugrizao za lice.

"Znam da su mnogo, mnogo godina žene jedna drugu upozoravale na Rasela", rekao komičar Danijel Slos za Sunday Times.

Podsetimo, Rasel je bio u braku s pevačicom Kejti Peri, a od 2017. je u braku s Laurom Galačer, s kojom ima 6-godišnju ćerku Mejbel i dve godine mlađu Pegi.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:09

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track