ŠER SE POMIRILA SA SVOJIM 40 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Slavan par uhvaćen kako na ZADNJEM SEDIŠTU auta razmenjuje nežnosti (FOTO)
Foto: Profimedia

ponovo zajedno

ŠER SE POMIRILA SA SVOJIM 40 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Slavan par uhvaćen kako na ZADNJEM SEDIŠTU auta razmenjuje nežnosti (FOTO)

Pop kultura -

Sudeći po fotografijama, Šer je obnovila vezu s bivšim dečkom Aleksandrom "AE" Edvardsom. Naime, 77-godišnja pop ikona snimljena je u prilično opuštenom izdanju s 40 godina mlađim muzičkim producentom tokom nedavnog izlaska na večeru. Par se držao za ruke dok su napuštali restoran Fank na Beveri Hilsu s kolumbijskim pevačem Džej Balvinom i njegovom devojkom Valentinom Fere. Parovima se pridružio i reper Tajga.

Šer
foto: Profimedia

Slavna muzičarka izgledala je elegentno u crnom blejzeru s belim detaljima i crnim pantalonama. Edvards se modno uskladio sa svojom devojkom, tako što je nosio deblju crnu zimsku jaknu, kožne pantalone i čizme. Ispratio je Šer do automobila koji ih je čekao i kavaljerski joj otvorio vrata. Izgledao je prilično sretno kad su ga paparaci upitali jesu li ponovo zajedno.

Šer
foto: Profimedia

Kad su ušli u vozilo, fotografi su ih snimili kako se smeju i vode intiman razgovor na zadnjem sedištu priljubljeni jedno uz drugo. Romantični izlazak je usledio nekoliko meseci nakon što je TMZ objavio da su raskinuli u maju. U to vreme, neimenovani izvor je kazao kako su Šer i Edvards odlučili okončati vezu "pre par nedelja". Vest o raskidu stigla je nedugo nakon što su zajedno prošetali crvenim tepihom na Versaćeovoj jesenjskoj modnoj reviji u martu. Da su u romantičnoj vezi prvi se put pisalo u novembru 2022. nakon što su uočeni kako se drže za ruke u Los Anđelesu.

Šer
foto: Profimedia

Nakon oštre reakcije na njihovu skoro 40-godišnju razliku u godinama, Šer je uzvratila kritičarima na Tviteru objavom: "Zar nemate ništa drugo raditi?! Dopustite mi da objasnim… Je*e mi se šta svi misle".

Ona i Edvrads kratko nakon toga su izazvali nagađanja o veridbi, kad se već u decembru dobitnica Gremija pohvalila ogromnim dijamantnim prstenom procenjenim na 250.000 dolara. Međutim, izvor blizak paru je za TMZ kasnije rekao da nikada nisu bili vereni, ali su se hteli "poigrati" s glasinama.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track