ODREKLA SE SVIH ZBOG SLAVNOG REPERA: Žena Kanjea Vesta ne prestaje da šokira, a zbog onog što je rekla CEO SVET JE OSTAO NEM
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ISPRAO JOJ MOZAK

ODREKLA SE SVIH ZBOG SLAVNOG REPERA: Žena Kanjea Vesta ne prestaje da šokira, a zbog onog što je rekla CEO SVET JE OSTAO NEM

Pop kultura -

Partnerka Kanjea Vesta (46), Bjanka Ćensori (28), rekla je svojim prijateljima da „odj*bu”, nakon što su doveli u pitanje njenu vezu s reperom.

„Nekoliko njenih prijatelja je napokon uspelo doći do nje, ali nije bila zainteresovana za razgovor ni za brigu svojih prijatelja”, rekao je izvor za Daily Mail u utorak.

„Odgurnula je sve od sebe i rekla jednom od svojih prijatelja da „odj*be” kad su pokušali pitati je li ona dobro. Rekla je da su njeni prijatelji samo ljubomorni jer je poznata”, nastavio je izvor.

Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ranije se pričalo o tome kako su Ćensorini prijatelji zabrinuti jer misle da Kanje manipuliše Bjankom kako bi bila verzija njegove bivše žene Kim Kardašijan.

Ipak, čini se da Bjanka uživa u svojoj novostečenoj slavi.

„Bjanka sada zna kako dospeti na naslovne, voli biti Kanjeova muza jer joj to omogućuje ono što je uvek želela – slavu. Njeni prijatelji prestaju pokušavati jer je ona izgubljen slučaj”, navodi izvor.

kanje vest
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par se venčao na ilegalnoj ceremoniji, jer nisu predali venčani list, u januaru, a posebnu pažnju privlačili su tokom nedavnih putovanja u Italiju i Nemačku.

Ćensori je šetala po Evropi oskudno odevena, u prozirnoj odeći, a ona i Vest u gondoli u Veneciji viđeni su u kompromitirajućem položaju. Vest je sedeo gole zadnjice, a Bjanka je klečala ispred njega.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao što se Ćensori smatra Vestovom muzom, tako se smatrala i Kardašijanka (42), koja je svojevremeno priznala da je njen tadašnji suprug veoma uticao na njene modne odabire.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

„Svaki dan ona i Kanje smišljaju načine kako da izgledaju raskalašnije i više otkriju nego prethodnog dana”, rekao je izvor za Daily Mail.

„Ispran joj je mozak na isti način kako je on isprao mozak svojim sledbenicama u crkvi, onima koji su radili za Donda Academy, onima koji su radili za Yeezy, a posebno Kim”, nastavio je izvor.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track